Keystone logo
EHEI - European Higher Education Institute

EHEI - European Higher Education Institute

EHEI - European Higher Education Institute

Представление

Европейският институт за висше образование е институция за допълнително образование, предлагаща висококачествени онлайн следдипломни и магистърски програми, които подготвят студентите за успешна кариера в нововъзникващата икономика. Нашата мисия е да насърчаваме академичните постижения и постиженията на учениците чрез трансформиращо и достъпно образователно изживяване със силен фокус върху иновациите, технологиите и креативността. Акредитирана от MFHEA - Орган за допълнително и висше образование на Малта, с номер на лиценз 2023-05, институцията приема строга, приобщаваща и достъпна образователна система, вдъхновена от принципите и стандартите за качество, определени от EHEA - Европейското пространство за висше образование.

Ние подготвяме отговорни лидери, които да трансформират бизнеса и обществото

Нашата основна цел е да развием утрешните глобални лидери, като предоставим подкрепяща онлайн образователна среда, която насърчава индивидуалния талант и потенциал, обхваща различни гледни точки и насърчава критичното мислене и уменията за решаване на проблеми.

Висококачествени онлайн магистърски степени, достъпни за глобална публика

Магистърските програми на EHEI позволяват на студенти с различен произход и възраст да получат акредитирана степен, като учат по всяко време и от всяко място, благодарение на подкрепата на изключителни професори и признати лидери в индустрията. Нашите магистърски степени са предназначени да отговорят на възникващото търсене на пазара на труда чрез висококачествена иновативна учебна програма, достъпна в удобен и гъвкав формат.

Моделът на онлайн обучение на институцията предлага на студентите много предимства, като възможността да определят свое собствено темпо на учене, да балансират работата и ученето и да получават персонализирано присъствие въз основа на индивидуалните изисквания и ниво на способности. Благодарение на различни технологични инструменти, студентите могат да подобрят кариерата си и да поддържат професионалното си предимство, докато обменят своите знания и опит с връстници и учители в мултикултурна общност.

 • Международен акредитиран
 • Увлекателни и интерактивни онлайн класове
 • Гъвкаво и персонализирано обучение
 • Онлайн изпити и оценяване
 • Финансова подкрепа и стипендии

акредитация

Европейският институт за висше образование е институция за допълнително образование, предлагаща висококачествени онлайн следдипломни и магистърски програми, които подготвят студентите за успешна кариера в нововъзникващата икономика. Нашата мисия е да насърчаваме академичните постижения и постиженията на учениците чрез трансформиращо и достъпно образователно изживяване със силен фокус върху иновациите, технологиите и креативността.

Акредитирана от MFHEA - Орган за допълнително и висше образование на Малта, с номер на лиценз 2023-05, институцията приема строга, приобщаваща и достъпна образователна система, вдъхновена от принципите и стандартите за качество, определени от EHEA - Европейското пространство за висше образование.

Онлайн програми

Онлайн програмите на EHEI позволяват на студенти с различен произход и възраст да получат акредитирана степен, като учат по всяко време и от всяко място, благодарение на подкрепата на изключителни професори и признати лидери в индустрията. Нашите магистърски степени са предназначени да отговорят на възникващото търсене на пазара на труда чрез висококачествена иновативна учебна програма, достъпна в удобен и гъвкав формат.

Образователният модел на институцията предлага на студенти от различни възрасти много предимства като възможността да продължат работата си, докато преследват академичните си качества, да напредват в кариерата си и да взаимодействат и обменят своите знания и опит с връстници и учители в мултикултурна общност.

Институционални цели

Мисията и целите на институцията са вдъхновени от принципа за осигуряване на качество и от текуща система за оценка, насочена към оценка и ефективност на преподаването чрез удовлетвореността на студентите, резултатите, представянето и разположението.

Основните цели на институцията са

 • Да предлагаме висококачествени програми за професионална степен, които са предназначени да вземат предвид възникващите изисквания на пазарите на труда
 • Да изгради общност и да обогати живота на учениците чрез насърчаване на образователен и професионален растеж
 • Да насърчи обучението, ориентирано към студента, на всички нива, подкрепено от технологични ресурси и ръководено от квалифициран преподавател и персонал
 • Да осигури изключителен образователен опит чрез академични и административни услуги за подкрепа
 • Да насърчава сътрудничеството и споделянето на изследвания между други институции със същите цели

Приемане

Как да кандидатствам

 • Насрочете обаждане за ориентация.
 • Попълнете онлайн формуляра за кандидатстване и изпратете документите си.
 • Проверете и изберете стипендиите и опциите за плащане.
 • Получете официалния отговор от приемната комисия по имейл.
 • Попълнете документите за записване и започнете обучението си.

Получете специална ориентация

Нашият приемен отдел подкрепя бъдещите студенти и кандидати, за да получат задълбочена информация за нашите програми, изискванията за влизане, процеса на кандидатстване и записване, както и финансовата подкрепа и стипендии.

С екип от професионални консултанти по приема, ние сме в състояние да отговорим на конкретните въпроси на всеки студент и да предоставим цялата информация, от която се нуждаете.

Насрочете разговор

Моля, изберете 15-минутен времеви интервал* в рамките на следващите две седмици за вашия избор на телефонно или WhatsApp аудио/видео обаждане.

Ако всички слотове са запълнени, ще отваряме нови слотове всяка седмица, така че продължавайте да проверявате! След като се регистрирате, ще се свържем с вас относно подробности за срещата, включително как да се присъедините към нея. Очакваме скорошна среща с вас!

Процес на приемане

За да бъдат допуснати до магистърска степен в Европейския институт за висше образование, студентите трябва да притежават бакалавърска степен и средно ниво на английски език, сертифицирани от английско училище или чрез вътрешен тест по английски език и интервю, които ще бъдат администрирани от институцията.

Студентите трябва също да попълнят и изпратят формуляра за записване, който е част от процеса на прием. Формулярът за записване включва конкретни въпроси, свързани с предишната академична и професионална подготовка на кандидата, признаването на заслуги и други професионални сертификати или квалификации.

За да насърчи интеграцията и равенството сред студентската популация, институцията не дискриминира въз основа на увреждане при достъпа до или операциите на своите програми и дейности. Институцията предлага различни възможности за стипендии всяка година на квалифицирани и талантливи студенти. Всички налични опции за стипендии са включени във формуляра за записване. Студентите, които желаят да кандидатстват за стипендия, трябва да попълнят и изпратят формуляра за записване и да посочат в секцията за стипендии вида на стипендията, от която се интересуват. Изискванията за всяка стипендия са посочени в секцията за стипендия на формуляра за записване.

Формуляр за записване

Заявлението трябва да включва мотивационно писмо и следните документи, които ще бъдат качени в конкретната секция на формуляра за записване:

 • Бакалавърска степен или преписи
 • Тест за средно ниво на английски език
 • Форма за записване
 • Допълнителен студентски сертификат, признание за заслуги или квалификации (ако е приложимо)

Всички кандидатури ще бъдат оценени от директора по приема, като се вземат предвид оценката за бакалавърска степен и професионалния и академичен опит на студента. Броят на студентите, които могат да бъдат приети в дадена програма, ще се определя от институцията въз основа на броя на преподавателите и преподавателите и на поддържащите услуги, които трябва да бъдат активирани чрез програмата. Въз основа на броя на студентите, които могат да бъдат приети в дадена програма, приоритет ще се дава на студенти с най-висока оценка в тяхната бакалавърска степен или с изключителен академичен или професионален опит. За да насърчи интеграцията и равенството сред студентската популация, институцията не дискриминира въз основа на увреждане при приема и операциите на своите програми и дейности.

Местоположения

 • Naxxar

  Northlink Business Centre, Level 2, Triq Burmarrad Naxxar, Malta, 6345, Naxxar

Въпроси