Keystone logo
EHEI -  European Higher Education Institute MBA по дигитален бизнес и дигитален маркетинг онлайн - английски език
EHEI - European Higher Education Institute

MBA по дигитален бизнес и дигитален маркетинг онлайн - английски език

Online Malta

18 Months

Английски език

Редовно обучение, Задочно обучение

Request application deadline

Request earliest startdate

EUR 3500

Дистанционно обучение

Представление

Акредитиран от Малтийския орган за допълнително и висше образование (MFHEA)

От появата и последващото развитие на дигиталните технологии много променливи промениха естеството на бизнеса и функционирането на пазарите. Дигиталните умения стават критични за успеха на бизнеса и електронният бизнес разшири областите на възможности, насърчавайки гъвкавостта и отзивчивостта към промяната на пазарната динамика и подобрява ефективността и клиентското изживяване.

MBA по електронен бизнес и дигитален маркетинг е интензивна програма, която подготвя студентите да се изправят пред бизнес предизвикателства и да се справят с усъвършенствани техники в управлението и лидерството, онлайн бизнеса, стратегическия маркетинг и дигиталната трансформация.

Магистърът е предназначен за хора, които искат да работят ефективно в средата на електронния бизнес и да управляват или ръководят или трансформацията на съществуващи бизнес процеси, или създаването на нова електронна бизнес дейност. Чрез програмата студентите ще развият знанията и уменията, необходими за управление на стратегическото развитие на организациите за електронен бизнес и за анализиране и оценка на бизнес екосистемите и организационните култури и поведение. Различните магистърски модули, фокусирани върху бизнес иновациите, глобалната икономика, дигиталния маркетинг и дигиталната трансформация, предоставят на студентите предприемаческо мислене, за да започнат собствен онлайн бизнес, да се присъединят към съществуваща компания или да разработят нови начини за разширяване на бизнеса си онлайн.

Онлайн обучението, което отговаря на вашите нужди

Нашият онлайн образователен модел ви дава свободата да завършите часове по график и да създадете учебно изживяване, което отговаря на вашите нужди, с достъп до преподаватели и съветници, които ще ви подкрепят по време на магистърската степен. Всички модули ще се преподават онлайн чрез интерактивна виртуална среда за обучение, където можете да получите достъп до синхронни и асинхронни лекции и базирани на проекти и лабораторни дейности. Интерактивни сесии и уебинари на живо ще бъдат организирани от професора за задълбочаване на съответните теми, представяне на казуси и организиране на практически дейности. Модулът също така включва различни дискусионни форуми, които позволяват на учениците да създават и обработват информация, да практикуват критично мислене и да си сътрудничат и взаимодействат едновременно или асинхронно в онлайн учебната среда.

Персонализирана помощ от преподаватели и академични съветници ще бъде предоставена на студентите по време на академичното пътуване за подобряване на академичния успех и резултати.

  • 100% онлайн
  • График на пълен и непълен работен ден
  • 90 ECTS / 2.250 часа обучение
  • Ниво 7 Eqf Европейска квалификационна рамка
  • Език на инструкциите
  • Разходи за обучение € 3,500

Приемане

Учебен план

Резултат от програмата

Кариерни възможности

За училището

Въпроси