Keystone logo
© BIMM University
Elizabeth Johnson Organization

Elizabeth Johnson Organization

Elizabeth Johnson Organization

Представление

Онлайн курсове по английски език за възрастни тийнейджъри и възрастни

Онлайн курсове за самостоятелно обучение и преподавани онлайн курсове

Онлайн самостоятелно проучванеEJO предлага 9 различни пакета онлайн курсове за по-големи тийнейджъри и възрастни. Нуждаят се от всички студенти интернет връзка и устройство (повечето са мобилни за мобилни устройства и те просто ще изтеглят приложението).Предлаганите пакети варират от двукомпонентен курс по академичен английски до петкомпонентен бизнес английски курс. Например пакетът за курсове надолу към бизнес Achiever се състои от бизнес говорене, бизнес речник и три компонента за бизнес писане на ниво B2. Курсът по практически английски на ниво A2 и по-горе започва с диагностичен тест и след това програмата избира пътя на урока, който студентът ще следва. Курсът на ниво А1 уроците са предварително избрани.

Преподава онлайн курсове

EJO предлага академичен английски, бизнес английски, общ английски и онлайн курсове за преподаване на изпити. Преди да започне курса ви, попълнете тест по английски език и анализ на нуждите. Имате подробна дискусия с член на екипа на EJO относно вашите цели и задачи за вашия курс и за конкретни езикови области, които искате да развиете. Каквито и да са вашите нужди, вашият учител планира програма, която да ги посрещне. Уроците са с продължителност 60 минути и можете да имате толкова малко или толкова уроци, колкото са ви необходими.

Всички учители са квалифицирани EFL учители, работещи с EJO. Освен времето на преподавания урок, учениците ще получат и допълнителни задачи за изпълнение. Всички участници получават сертификат при успешно завършване на курса. Уроците ще се провеждат с помощта на увеличение или подобна платформа.


Защо да изберете нас?

Изборът на най-подходящия езиков курс е наистина важен, защото става въпрос за инвестиция за бъдещето. Независимо дали търсите обучен онлайн курс или пакет от курсове, който е само онлайн и самостоятелно изучавате себе си, член на вашето семейство или някой от вашите служители, ние сме сигурни, че отговорът е да научите английски с нас!

106992_106948_Smiley.jpg

Местоположения

  • Alton

    Alton, Великобритания

    Въпроси