Keystone logo
© Eli Haney, Northwest University photographer
Emerson College, Department of Communication Sciences and Disorders

Emerson College, Department of Communication Sciences and Disorders

Emerson College, Department of Communication Sciences and Disorders

Представление

С речта и комуникацията като две от основополагащите ни дисциплини, колежът Емерсън е посветен на комуникацията и изкуствата още от създаването си през 1880 г. Департаментът по комуникационни науки и разстройства продължава да въвежда иновации и да развива научните изследвания и образованието в тези все по-важни дисциплини и днес.

С кампуси в Бостън, Лос Анджелис и Холандия Emerson влага своята енергия и култура на иновации във всяка от предлаганите бакалавърски и магистърски програми - онлайн и в кампуса, в САЩ и в чужбина. Нашата разнообразна общност насърчава любопитството и творческото мислене, които нашите студенти и завършили използват, за да оформят обществото на 21-ви век.

За катедрата по комуникационни науки и нарушения

Департаментът по комуникационни науки и нарушения на Емерсън е посветен на това да помага на хората да преодолеят предизвикателствата, свързани с речта, езика и други комуникационни нарушения, вече повече от 80 години. Пионерските бакалавърски и магистърски програми на катедрата подготвят студентите за редица професии в областта, включително логопедия, аудиология и ерготерапия.

Катедрата по комуникационни науки и нарушения е известна с това, че е в челните редици на научните изследвания и има репутация на отличник в клиничната подготовка на специалисти в областта.

Местоположения

  • Boston

    216 Tremont St, 02116, Boston

    Въпроси