ENyD - Escuela de Negocios y Dirección

ENyD - Escuela de Negocios y Dirección

ENyD - Escuela de Negocios y Dirección

Представление

Бизнес и мениджмънт училище

Училището за бизнес и мениджмънт на ENyD е образователна институция, специализирана в следдипломното обучение, чиято основна цел е да улесни придобиването на ключовите компетенции, изисквани от професионалните профили, чрез 100% практическа методология, приложима за работната среда от първия ден

За почти 20-годишен опит неговите над 48 000 ученици от 50 различни националности са решили да се доверят на педагогическия модел на ENyD. Сред неговите области на изследване са: управление на бизнеса, възобновяема енергия, управление на събития и протокол, дигитален маркетинг, счетоводство и финанси, бизнес консултации, управление на бизнеса, управление на големи данни или таланти, възможност за избор между различни нива на обучение, като например университетски курсове за специализация, магистри или официалното MBA.

132929_SocialMedia_09_web.jpg

Училището за бизнес и мениджмънт на ENyD има онлайн обучение, което позволява на ученика по-голяма съвместимост между техния академичен и професионален живот; ходене на виртуални класове, достъп до 100% актуализирани наръчници, решаване на интерактивни упражнения и т.н. Разчитайки за това с помощта на специализирани преподаватели и професионални координатори, винаги готови да отговорят на всякакви въпроси.

В допълнение, ENyD предлага финансова помощ и стипендии за улесняване на достъпа до качествено обучение. Що се отнася до достъпа до пазара на труда, Училището по бизнес и мениджмънт предлага на своите ученици пълна услуга по заетост и стаж, като има споразумения с повече от 4000 компании.

Местоположения

Местоположения
  • ENyD Madrid Calle Mauricio Legendre 33B 28046 MADRID, , Madrid

Въпроси