Keystone logo
Escuela de Escritores

Escuela de Escritores

Escuela de Escritores

Представление

Историята ти пиша

Добре дошли / училище като творческо писане на испански в света, добре дошъл / аа Escuela de Escritores :

Всички ние имаме история за разказване и ние можем да намерим най-добрия начин да го направя. Защото, да, можете да се научите да пишете. Писането е умение и като всеки занаят, първата стъпка е да се знае и да овладеят техники, които позволяват да го упражни майсторски. Научи този занаят е смисълът на съществуването на Escuela de Escritores . Научете не само в обсега на гений докоснати от божествената пръст или благословена с гена на писане: открийте го всеки ден в продължение на петнадесет години хиляди хора са минали през нашия сайт и виртуални класни стаи.

70089_17-18_FB_portada_1200x627px_SOLO-IMAGEN.jpg

Когато работата се извършва майсторски, става изкуство когато става дума за изкуство, а също така се говори за тези нематериални активи, които са таланта или вдъхновение. Талант не е научил, но имат малко или много, може да се развива в правилната среда. Писатели винаги са необходими, за да се обгради с други писатели за насоки или съвети (не забравяйте, литературните кръгове или епистоларен връзката между много от тях). Escuela de Escritores е място за среща на испански писатели от цял свят, една общност, за да споделят опита на писане с вашите колеги, като се ръководи от много от най-добрите учители на творческо писане в испански.

Тъй като започнете да пишете е само началото. Има много писатели, които, когато попитах защо те пишат, да ни възприемат толкова много часове пред празните страници, отговори с две думи: повече живот. Един писател живее много животи: нейната и всичко, което той открива в себе си. Нещо не работи когато пишем, че слой от страх, че ни отделя от света, истинските емоции. От друга страна ние сме родени чупливи думи, които писател се научава да се грижи, докато не се срещнат в фрази, че с търпение и много умения, да останат разкази, романи, сценарии, стихове, изкуство, живот.

70090_007ec.jpg

Ако вашето желание е да тренирате като писател, започнал през тайните и техниките на тази предизвикателна и вълнуваща работа, не се разочаровам. Ние не можем да обещавам успех и хиляди читатели, нито неудобствата на славата, този литературен слава, която някои обърка с това да си писател; но ние можем да гарантираме солидна, цялостна и добре структурирана обучение, което ви дава възможност да се запознаете с всички техники и ресурсите на търговията: обучение, на които можете да отидете за изграждане на вашия глас и реч, че животът, който бие в теб и само вие можете да разчитате на.

Местоположения

  • Spain Online

    Spain Online, Испания

  • Madrid

    Covarrubias 1 , 28010, Madrid

Въпроси