Keystone logo
European Business University

European Business University

European Business University

Представление

Относно EBU

183456_milestone.png

Мисия

European Business University в Люксембург е посветен на постигането и поддържането на традиция в областта на академичните постижения, като гарантира, че той е начело на развиващите се иновации. EBU ще се стреми да се превърне в еталон на качествено образование от световна класа, като използва талантите на активно подкрепян екип от международно признати служители и преподаватели от жени и мъже от транскултурен произход.

За да подкрепи своята мисия, EBU:

  • Ще действа като интелектуален ресурс и платформа за глобалната общност;
  • По всяко време ще спазват етичните стандарти;
  • Уил прави образованието достъпно, справедливо и достъпно за световната общност;
  • Воля отговаря на нуждите на световната общност чрез разнообразни програми;
  • Ще осигури транскултурна среда.

124413_124291_csm_slide_chateau_f8b09521011.jpg

Статия за онлайн образованието

European Business University в Люксембург се развива от обучението с технологично обучение - Африка, Азия и Америка (TEL-A), създадено с цел да осигури по-балансирана и справедлива образователна система. И двете образувания са формирани и базирани във Великото херцогство Люксембург.

European Business University в Люксембург (EBU) е регистрирано правителство на Люксембург Asbl. (сдружение с нестопанска цел) регистрационен номер F12020. Приемайки множество партньорства и специализирани онлайн курсове, EBU ви кани да ни позволите да помогнем за постигане на вашите цели за личен и професионален напредък. Нашият лидерски екип е посветен на изпълнението на образователната мисия на Университета за поддържане на традиция в академичните постижения чрез осигуряване на образование от световна класа от изцяло подкрепен екип от международно признати преподаватели, които са специалисти по предмета.

EBU се ангажира с идеята за развитие на иновациите. Именно този дух може да бъде открит във всеки аспект от нашата онлайн програма и нейните дейности: от нашия ангажиран ентусиазиран и силно мотивиран преподавател и помощен персонал до нашата глобална мрежа от студенти и университетски партньори. В това отношение всички академични сертификати, издадени от EBU, могат да бъдат проверени чрез блокчейн Ethereum. Подробности за това как тези сертификати могат да бъдат удостоверени, са достъпни от нашия Административен екип.

EBU се придържа към тройната дънна линия в този ред; Хора, планета, печалба. Ние също се стремим да подкрепим целите на ООН за устойчиво развитие.

Учете и растат с EBU Online от всяка точка на света, където и да сте в кариерата си.

Tim Gouw / Unsplash

Three businesswomen

Местоположения

  • Luxembourg City

    Château de Wiltz L-9516 Wiltz G.D. of Luxembourg, , Luxembourg City

Въпроси