European School of Banking Management

European School of Banking Management

European School of Banking Management

Представление

151645_ACAMSLogo_TM_RGB.png

Италиански партньор на ACAMS

European School of Banking Management е родено преди повече от 25 години. За четвърт век е завършил хиляди студенти и сред клиентите си има най-важните групи в банковия, застрахователния и игралния сектор.
Неговото подразделение, Italian Anti-Money Laundering & Compliance School, се превърна в отправна точка за специалистите в сектора. Магистърската диплома за борба с изпирането на пари / CFT е одобрена на европейско ниво и призната от експерти като върха на италианското и международно обучение в тази област.

Училището обучава мениджъри и специалисти по борба с прането на пари и издава сертификати за придобити умения в съответствие с директивите на ЕС, в областта на AML, също така обучава и сертифицира специалисти по KYC, Compliance и CFT.Scuola Italiana Anti-Money Laundering and Compliance е избрана за единствен италиански партньор от ACAMS (Асоциация на сертифицираните специалисти по борба с прането на пари), най-голямата международна организация, посветена на повишаване на знанията и опита на професионалисти, които идентифицират и предотвратяват финансови престъпления.

Местоположения

 • Milan

  VIALE GRAN SASSO 11, 20131, Milan

  • Rome

   Rome, Италия

   • Bari

    Bari, Италия

    Въпроси