EU Business School

EU Business School

EU Business School

Представление

EU Business School

Създадено през 1973 г., EU Business School (ЕС) е международно, професионално акредитирано бизнес училище с висок ранг с кампуси в Барселона, Женева и Мюнхен. Ние предлагаме малки, динамични класове по английски език, с най-доброто от северноамериканските и европейските учебни програми. Нашият прагматичен подход към бизнес образованието подготвя студентите за кариера в днешния бързо развиващ се и глобализиран бизнес свят.

ЕС предлага основни, бакалавърски, магистърски, MBA и докторски програми, както в кампуса, така и онлайн с бизнес администрация, комуникация, управление на туризма, международни отношения, спортен мениджмънт, управление на цифрови медии, международен бизнес, маркетинг, финанси, предприятия и човешки управление на ресурсите, наред с други.

Чрез нашата глобална мрежа от академични партньори студентите могат да получат държавно признати степени в кампуси на ЕС с University of Roehampton в Лондон, University of Derby в Обединеното кралство и Universidad Católica de Murcia (UCAM) в Испания. Партньорствата с Pace University в Ню Йорк, Калифорнийския университет в Ривърсайд, Fisher College в Бостън и Shinawatra University в Банкок предлагат на студентите шанс да получат втора квалификация, докато учат в разнообразна и обогатяваща среда. Програмите на EU Group са акредитирани от Съвета за акредитация на бизнес училища и програми (ACBSP) и Международната асамблея за колежно бизнес образование (IACBE), признати от Съвета за акредитация на висшето образование (CHEA). Ние също притежаваме Международна акредитация за качество (IQA), присъдена от Централно- и Източноевропейската асоциация за развитие на управлението (CEEMAN). Групата на ЕС също е акредитирана от EduQua, първият швейцарски етикет за качество, насочен към допълнително образование за възрастни.

Кампусите на ЕС са разположени на брега на Средиземно море , сред швейцарските Алпи и в икономическата столица на Германия, като предлагат на студентите възможност да живеят в четири различни и обогатяващи среди. Студентите могат да се прехвърлят между кампуси и да изследват разнообразието на Барселона, Женева и Мюнхен. Това предоставя страхотно извинение да научите език и да се срещнете с различни хора, докато изживявате нови бизнес ориентирани възможности. В допълнение, студентите могат да участват в обмен с нашите партньорски институции в САЩ, Китай, Обединеното кралство, Испания, Тайланд, Малайзия, Тайван, Мексико, Бразилия, Казахстан, Канада и Русия, наред с други.

Класации

 1. Класиран на 1 място в класа и факултетното разнообразие от QS Top MBA 2021
 2. MBA програма, класирана на 3 място в Испания от списание Forbes
 3. Награден с четири звезди за високи постижения в бизнес образованието от QS Stars
 4. Онлайн MBA на ЕС се нарежда на 20 -то място в света по QS Top MBA
 5. MBA на ЕС е призната за номер 23 в света от América Economía
 6. Заема 42 място в QS European MBA Rankings 2021
 7. На пето място в QS MBA Guide връщането на инвестиционния отчет за повишаване на заплатите в Европа
 8. Обявен на шесто място като най -добро бизнес училище за студентки от списание Capital
 9. Класиран в топ 100 в световен мащаб за специализация в кариерата (MBA по предприемачество)
 10. Класиран в топ 100 в света за специализация в кариерата (MBA в областта на маркетинга)
 11. Класиран в топ 140 в QS Global MBA Rankings 2021
 12. Онлайн MBA на ЕС се класира на първо място в онлайн глобалното класиране на списание CEO Magazine седем години поред
 13. Класиран в топ ниво за глобални и европейски MBA програми от списание CEO
 14. Изпълнителният MBA на ЕС е класиран на първо ниво в глобалната класация за изпълнителен MBA на списание CEO
 15. Класирана програма Premier DBA от списание CEO
 16. Вписана като топ 20 бизнес училище от списание China Economic Review
 17. Включен в топ 30 на европейските висши учебни заведения за предприемачество от стартиращите в ЕС

Изисквания за прием по програмата

Демонстрирайте своя ангажимент и готовност да успеете в бизнес училището, като вземете изпита GMAT – най-широко използваният изпит за прием, който измерва вашите умения за критично мислене и разсъждение.

Изтеглете мини теста GMAT, за да получите представа за въпросите, които ще намерите в изпита.

Местоположения

 • Barcelona

  EU Business School c/ Diagonal 648 Bis, 08017 Barcelona, 08021, Barcelona

 • Geneva

  Rue Kléberg 6, 1201, Geneva

 • Munich

  EU Business School Theresienhöhe 28, 80339, Munich

 • Switzerland Online

  Switzerland Online, Швейцария

  Въпроси