Faculty of Agriculture - Banat University Of Agricultural Sciences And Veterinary Medicine Timisoara

Faculty of Agriculture - Banat University Of Agricultural Sciences And Veterinary Medicine Timisoara

Faculty of Agriculture - Banat University Of Agricultural Sciences And Veterinary Medicine Timisoara

Представление

Университет банатските е за аграрни науки и ветеринарна медицина "крал Михай I на Румъния" от Тимишоара(BUASVM) е институция, специализирана в агрономически и ветеринарна висше образование, с национално и европейско педя.

BUASVM се намира в Тимишоара, столицата на Тимиш окръг, в западната част на Румъния, близо до сръбската и унгарската граница, недалеч от столиците Виена, Будапеща и Белград. Тимишоара се смята за неформална столица на историческата област Банат, е основната социална, икономическа и мултикултурен център в западната част на Румъния. В Тимишоара живеят заедно в хармония много етнически групи като германци, унгарци, италианци, сърби, и българи. Градът е кандидат да стана, през 2021 г., Европейската столица на културата.

Крал Михай I на Румъния обнародван Закон 617 / 30.07.1945 за създаване на Агрономическия факултет в политехника на Тимишоара. Чрез реформата 1948 г. към Агрономическия факултет се преобразува в агрономически институт на Тимишоара. След декември 1989, университета е имал непрекъсната еволюция, белязана от диверсификацията на домейни и специализации в образователната офертата, за декори на модернизацията на агрономическа висше образование.

В момента, BUASVM оперира с 6 факултета (земеделие, градинарство и горско стопанство, управление на селското стопанство, ветеринарна медицина, животновъдни науки и Био и Биотехнологии, технология за обработка на храна), в размер на програми 27 бакалавърска степен, 25 магистърски програми и 2 докторанти училища (растителни и животински ресурси, както и ветеринарна медицина).

Факултетът на земеделието в Тимишоара е най-старият факултет на нашия университет. Факултетът на земеделието, се корени в историята, обогатен непрекъснато с нови специалности, които отговарят на изискванията на обществото, работещи в 6 бакалавърски програми, 7 магистърски програми и докторска училище.

Във всички тези области и специалности, студентите се обучават в дневни курсове и дистанционно обучение курсове (последното е възможно за специализациите земеделието и опазването на околната среда и инженерингова дейност в селското стопанство). Цикълът на 4 година (3 години в случай на биология), е последвано от изпита по дипломирането, която предоставя на заглавието на "Бакалавър по инженерство" (за специалностите Земеделие, Растителна защита, инженерна екология и защита в земеделието, Land Survey и кадастър, Машини и оборудване за селското стопанство и Храна промишлеността и Земеделие преподава на английски език), И "бакалавър по биология" (за биология на специализация).

Ползващи се от традиция и бъдещ потенциал за развитие, специализация Земеделие отговаря на сегашните изисквания в областта на селското стопанство, обучение на агрономи, способни да изпълняват нови технологии и системи за отглеждане на растенията, за осигуряване и повишаване на почвеното плодородие и балансирано хранене на растенията по отношение на стандартите за опазване на околната среда.

Компетенциите, придобити от нашите възпитаници в земеделието са: разработване на устойчиви производствени земеделието технологии, организиране и координиране на постиженията на производствените процеси, разработване на стратегии за прилагането на общата селскостопанска политика на национално ниво, диагностициране и управление на въпроси, свързани с организацията и управлението на земеделски ферми, които произвеждат висококачествен биологичен материал за размножаване на растения, анализиращи земеделски земи, управление и разпределяне на средствата за селско стопанство, осигуряващи консултантски и консултантски услуги в областта на земеделието.

Студентите са осигурени с наскоро модернизирани учебни области, лекционни зали, лаборатории, практически лаборатории, семинари. практика Студентски протича в опитни полета и по-големите частни стопанства от Западна Румъния. BUASVM предоставя образователни и изследователски области в съответствие с действащата нормативна уредба.

Кампусът университет получи Сертификат за постижения в най-добрия кампус категория издадена от Международния наука и образование конкурс в Оксфорд, Великобритания, 2014 г. В рамките на кампуса, има Общежитията осигуряване на подходящо настаняване в 402 стаи с около 1456 места; a Библиотека с книга обслужване, вътрешни и стажант национални издателски услуги и международен обмен на услуги; Университетът Ресторант на самообслужване има около 500 места, и сервираната храна е добре познат в целия град, за неговото качество и справедлива цена; на Фитнес и спортни терени (Тенис корт изкуствена трева настилка система, тенис корт-шлака, покриваща система, хандбал съд-изкуствено тревно покритие система, баскетболно игрище-бетонова настилка система, волейбол); a Student диспансер който включва общ медицински диспансер и зъбна хигиена съоръжение; и детска градина, За да кандидатствате за нашата специализация в Земеделие преподава на английски език(Или за други специалности), а степен бакалавър диплома е задължително.

Местоположения

  • Calea Aradului nr.119, 300645 Timişoara, jud. Timiş, România, 300645, Timișoara

Въпроси