Faulkner University - Online Programs

Faulkner University - Online Programs

Faulkner University - Online Programs

Представление

Открийте Вашето бъдеще с онлайн диплома от Университета Уолкнер!


Нашата мисия е да завършим висококвалифицирани, професионални и социално ангажирани възпитатели на начални и средни училища, които притежават съдържателни, педагогически и професионални знания, които подчертават почтеността на характера, които използват дарбите си в услуга на другите и демонстрират професионална компетентност и лидерство в своята област.

Университетът "Уолкнер" е частна, християнска либерална художествена институция, осигуряваща изключително образование на своите ученици в продължение на повече от 70 години. Нашата онлайн образователна програма предоставя широк спектър от отлични програми от всяка точка на страната. Изберете от която и да е от 23 онлайн програми. Ти си нещо повече от Фаулкнер. С гъвкави инструкции, които да отговарят на графика на всяко студент и на християнско наследство, което се отличава във всичко, което правим, нашите онлайн образователни програми предоставят индивидуализирано изживяване за всеки, който търси престижа и отличните постижения на диплома "Фаулкнер".

Фулкнер Университет Покана за обучение на възрастни от Университета Уолкнер на Vimeo.


Онлайн обучение в Университета Уолкнер

Университетът Уолкнер е частна институция за християнски либерални изкуства, базирана в Монтгомъри, Алабама, която предлага на студентите престижно образование, основано на вяра, за по-голямата част от века. За да допълним нашия обширен списък с програми в университета, ние сме горди да предложим на студентите масив от програми, които могат да бъдат завършени изцяло онлайн. Всяка програма предоставя гъвкав, индивидуализиран опит, задълбочена учебна програма и същото качество на образованието, за което са известни нашите програми в кампуса.


Ползите от онлайн християнските университети

Имайки предвид изучаването онлайн в Университета Уолкнер? Има много причини да се запишете в една от нашите 23 онлайн програми. Ето само някои от предимствата, предлагани от онлайн християнските университети, включително Faulkner University:

  • Програмите предлагат гъвкав, персонализиран график, който да отговаря на вашите предпочитания.
  • Много програми могат да бъдат завършени по-бързо от алтернативите в колежа.
  • Предлагаме конкурентни такси за обучение, които отговарят на Вашия бюджет.
  • Ако имате работа, няма нужда да я поставяте на задната горелка.
  • Посещенията в кампуса рядко се изискват (някои програми се отличават с курсове в университета).
  • Можете да учите къде искате, как искате.
  • Студентите могат да избират от широк кръг от дисциплини - нашите програми обхващат всичко, от библейски изследвания до администрация на правосъдието.
  • Специални предимства са налични за ветерани и настоящи военни членове.


Християнско образование

Онлайн програмите на Университета на Фулкнер предлагат повече от една степен. Всяка учебна програма е вдъхновена от мисията и ценностите на училището, които остават верни на гордо християнското наследство на университета. Независимо от какъв предмет вашите курсове обхващат, дълбоко вкоренените християнски идеали на нашата институция ще бъдат вдъхновени.

Местоположения

Местоположения
  • 5345 Atlanta Highway, Montgomery, AL 36109, , USA Online

Въпроси