Keystone logo
Faulkner University - Online Programs

Faulkner University - Online Programs

Faulkner University - Online Programs

Представление

Открийте Вашето бъдеще с онлайн диплома от Университета Уолкнер!


Нашата мисия е да завършим висококвалифицирани, професионални и социално ангажирани възпитатели на начални и средни училища, които притежават съдържателни, педагогически и професионални знания, които подчертават почтеността на характера, които използват дарбите си в услуга на другите и демонстрират професионална компетентност и лидерство в своята област.

Университетът "Уолкнер" е частна, християнска либерална художествена институция, осигуряваща изключително образование на своите ученици в продължение на повече от 70 години. Нашата онлайн образователна програма предоставя широк спектър от отлични програми от всяка точка на страната. Изберете от която и да е от 23 онлайн програми. Ти си нещо повече от Фаулкнер. С гъвкави инструкции, които да отговарят на графика на всяко студент и на християнско наследство, което се отличава във всичко, което правим, нашите онлайн образователни програми предоставят индивидуализирано изживяване за всеки, който търси престижа и отличните постижения на диплома "Фаулкнер".

Фулкнер Университет Покана за обучение на възрастни от Университета Уолкнер на Vimeo.


Онлайн обучение в Университета Уолкнер

Университетът Уолкнер е частна институция за християнски либерални изкуства, базирана в Монтгомъри, Алабама, която предлага на студентите престижно образование, основано на вяра, за по-голямата част от века. За да допълним нашия обширен списък с програми в университета, ние сме горди да предложим на студентите масив от програми, които могат да бъдат завършени изцяло онлайн. Всяка програма предоставя гъвкав, индивидуализиран опит, задълбочена учебна програма и същото качество на образованието, за което са известни нашите програми в кампуса.


Ползите от онлайн християнските университети

Имайки предвид изучаването онлайн в Университета Уолкнер? Има много причини да се запишете в една от нашите 23 онлайн програми. Ето само някои от предимствата, предлагани от онлайн християнските университети, включително Faulkner University:

 • Програмите предлагат гъвкав, персонализиран график, който да отговаря на вашите предпочитания.
 • Много програми могат да бъдат завършени по-бързо от алтернативите в колежа.
 • Предлагаме конкурентни такси за обучение, които отговарят на Вашия бюджет.
 • Ако имате работа, няма нужда да я поставяте на задната горелка.
 • Посещенията в кампуса рядко се изискват (някои програми се отличават с курсове в университета).
 • Можете да учите къде искате, как искате.
 • Студентите могат да избират от широк кръг от дисциплини - нашите програми обхващат всичко, от библейски изследвания до администрация на правосъдието.
 • Специални предимства са налични за ветерани и настоящи военни членове.


Християнско образование

Онлайн програмите на Университета на Фулкнер предлагат повече от една степен. Всяка учебна програма е вдъхновена от мисията и ценностите на училището, които остават верни на гордо християнското наследство на университета. Независимо от какъв предмет вашите курсове обхващат, дълбоко вкоренените християнски идеали на нашата институция ще бъдат вдъхновени.

Местоположения

 • USA Online

  5345 Atlanta Highway, Montgomery, AL 36109, , USA Online

Въпроси