Keystone logo
FernUni Schweiz

FernUni Schweiz

FernUni Schweiz

Представление

Единственият FernUni на Швейцария

Дистанционно обучение университет Швейцария (FernUni Швейцария) е модерна академична институция и водещ университет в областта на дистанционното обучение в Швейцария.

Всички магистърски програми бакалавърска и са в съответствие директиви Болоня установени. Повече от 1500 студенти Завършил в момента учи в немски или френски език. На три места в Швейцария осигуряваме на нашите студентски мениджъри, студенти и лице за контакт за въпроси за дистанционно обучение.

Институцията е призната:

  • от федералното правителство на основание чл. 11 от Закона за насърчаване на университет (UFG)
  • според кантона от закона за кантон Вале на образованието и научните изследвания чрез университети и изследователски институти

Лидер в дистанционното обучение университет

Историята на успеха на дистанционно обучение университет Швейцария (FernUni Швейцария) започва преди 25 години. От 1992 г. ние предлагаме на нашите три места в Бриг, Pfäffikon SZ и Sierre курсове за дистанционно обучение на университетско ниво. Повече от 1500 студенти от страната и чужбина, към днешна дата, за да учат в немски или френски език.

Всички курсове са проектирани в съответствие с насоките на Болоня. По този начин, програмите извън Швейцария са международно признати и подкрепени изравнени.

Дизайнът на преподаване в дистанционното обучение се основава на идеята за отворен, гъвкав и индивидуален живот. В FernUni Швейцария следва концепцията на съвременния образование разстояние като "смесено обучение", комбинация от електронно обучение и традиционно обучение в класна стая. В зависимост от хода на експресията на различните компоненти е различен.

Местоположения

  • Switzerland Online

    Switzerland Online, Швейцария

    Въпроси