Keystone logo
© Eva Dang
Financial ELearning

Financial ELearning

Financial ELearning

Представление

Кои сме ние

Financial ELearning е първата в света онлайн правителството на Обединеното кралство Ofqual ( HREF = "Ofqual.gov.uk ) акредитиран доставчик на обучение предлага вникване в света на финансите и търговията,

Ние сме висококвалифицирани иноватори, работещи в рамките на обучителната индустрия, създавайки и предоставяйки гъвкави многоезични решения за електронно обучение, които дават възможност на потребителя да получава достъп до нашия материал по свой собствен ход навсякъде по света.

Във Financial ELearning ние разбираме финансирането и търговията, нашите изчерпателни Ofqual акредитирани и регулирани задълбочени икономически курсове се създават от бивши финансови пазарни търговци и експерти от индустрията.

намеренията

Да предлагат акредитирани от британското правителство курсове за финансови услуги в областта на спазването, риска и търговията.

Предоставяне на всеобхватна консултантска финансова консултация за финансово обучение с цел максимално увеличаване на оперативната ефективност на LMS и намаляване на разходите.

Да се ​​възприемат съществуващи / традиционни материали за курсове, които понастоящем се използват и да се превръщат в 100% онлайн достъпност.

Как работи

Ние осигуряваме на нашите клиенти сигурен индивидуален достъп до нашите онлайн курсове.

Предлагайте пълна подкрепа за допускане до материали за курса, езикови настройки и план за обучение.

Как да получа достъп до онлайн (смесеното) обучение, след като го закупя?

Първият път, когато направите покупка, ще бъде изпратен по имейл връзка, за да имате достъп до портала за смесено учене, моля, отметнете това в браузъра си или запазете имейла с връзката. Когато влезете в портала за смесено обучение, като използвате потребителското име и паролата, които сте създали при регистрацията, вашите покупки ще бъдат достъпни за преглед.

Нуждая ли се от код за достъп, за да влезете в портала за смесено обучение?

Не, обикновено всички мениджъри и обучаващи се могат да влязат чрез имейл адреса си и паролата си. Единственият път, когато ще ви е необходим код за достъп, ще бъде, ако мениджърът ви е създал профила ви и не знае вашия имейл адрес. В този случай системата ще генерира код за достъп, който мениджърът ще ви даде, за да го използвате.

Купувам онлайн обучение от името на моята организация, как да управлявам учащите и да наблюдавам напредъка им?

Ако направите първоначална покупка за повече от един елемент на онлайн обучение, за вас ще бъде създаден профил като мениджър и ще получите имейл чрез връзка по електронната поща, за да получите достъп до портала за смесено обучение.

  • Разполагаме със защитените инструменти
  • Сертифицирани продукти
  • Конкурентно ценообразуване
  • Ревизионно одобрение
  • Утвърден опит в обучението
  • Страхотна подкрепа

Местоположения

  • London

    London, Великобритания

Въпроси