Keystone logo
© ©Flexible Learning with Falmouth University
Flexible Learning with Falmouth University

Flexible Learning with Falmouth University

Flexible Learning with Falmouth University

Представление

172491_172347_button_read-more-about-falmouth-university-on-their-website.png

Създадена през 1902 г., преди това сме били Училището по изкуства във Фалмут, Колежът по изкуство и дизайн на Фалмут и Университетският колеж във Фалмут. Постигнахме пълен университетски статут през декември 2012 г. и сме класирани злато в Teaching Excellence Framework (TEF) 2017.

Университетът Фалмут вече има над 4700 ученици от фондацията, до докторанти, извлечени от над 100 страни по света. Студентите са записани в 54 курса; от архитектурата до анимацията, предприемачеството в бизнеса, компютрите, модата и журналистиката.

Те се възползват от преподаването от световна класа и съвременните съоръжения. Във всички дисциплини, преподавани във Фалмут, ключовата цел на университета е да предостави на своите студенти уменията да получат страхотна работа и предприемаческата увереност, за да превърнат идеите си в търговски успех. От първия ден нашите ученици се учат да развиват своята креативност, предприемачески умения и знания в бранша. След дипломирането си те са готови и мотивирани да се присъединят към вълнуващата и оживена творческа индустрия. Не само нашите възпитаници получават страхотни работни места - степента на заетост на нашите възпитаници е 97% - 28% създават собствен бизнес. Това е четири пъти по-високо от средното за Обединеното кралство. Насърчаването на този предприемачески дух е ключово за начина, по който преподаваме. Докато Корнуол е нашият дом, перспективите на Фалмут са международни. Нашето портфолио е все по-фокусирано в световен мащаб и ни поставя в челните редици на предоставянето на първокласно образование, където и да се намирате по света. Нашият персонал, със своите индустриални връзки и доказан опит в търговския сектор, ще бъде от основно значение за успешното провеждане на тези новаторски нови курсове. Сега имате шанса да разберете защо Falmouth е номер едно.

Проучва се гъвкаво с университета в Фалмут

Falmouth University има доказан опит и е спечелил значителна репутация като предоставя трамплин за кариера на студенти по целия свят и в много от реномираните водещи творчески компании. Изучаването на програмите на Falmouth University гъвкаво, където и да се намирате, ви предлага възможност да учите с лична скорост или интензивност, които ви подхождат и да отговарят на нередовните работни графици. Творческият сектор е секторът на растеж в световен мащаб. Независимо дали се стремите да подобрите кариерата си или да започнете кариерата си в творческия сектор, гъвкавите програми за обучение на Falmouth University ви предоставят правилните умения и знания, за да го направите, без да прекъсвате доходите и напредъка в кариерата. Насърчаваме всички вас, които работите в творческия сектор в световен мащаб, никога да не спирате да се развивате.

Нашите курсове са строги, практични и предназначени да ви дадат знания и умения, за да станете ефективен професионалист във вашата област на практика. Всички модули са разработени и преподавани онлайн от академици от Falmouth, които са експерти в индустрията в своите области. Нашият подход ви подкрепя на всяка стъпка от пътя, осигурявайки учебно изживяване, равно по качество на нашите магистърски курсове в кампуса.

Основни функции

 • Учете гъвкаво от дома, на работното място или в движение навсякъде по света
 • Няма нужда да се премествате, да прекъсвате кариерата си или да кандидатствате за виза
 • Структурирани са, за да ви помогнат да завършите курса в рамките на две години след средночасово обучение
 • Проучете заедно и се свържете с други студенти от цял ​​свят
 • Висококачествено онлайн обучение: кратки лекции и дигитални ресурси, разработени от нашите водещи в индустрията академици, които ви преподават модулите
 • Първокласна академична подкрепа: преподавателите са на разположение всеки ден, за да ви дадат насоки и обратна връзка
 • Ангажиране на учебни дейности, които ви помагат да приложите теория към практиката
 • Богата обратна връзка от учители и връстници с сесии за обратна връзка на живо
 • Всички оценки са взети и изпратени онлайн
 • Редовни възможности за срещи лице в лице с преподаватели, състуденти и говорители в бранша, провеждани както във Фалмут, така и на международни локации
 • Всичко, от което се нуждаете, можете да намерите в нашата интуитивна онлайн платформа за обучение; не е нужно да бъдете технологичен магьосник, който да се наслаждавате да учите онлайн с Фалмут
 • Наградата за магистър е равна по заглавие и качество на тази, дадена за нашите курсове в университета

Статистика

Студентско население: 4700+ студенти от 100+ страни
Степен на заетост: 97% (28% създават собствен бизнес)

  English Language Requirements

  Удостоверете владеенето на английски език с Duolingo English Test! DET е удобен, бърз и достъпен онлайн тест по английски език, приет от над 4000 университета (като този) по целия свят.

  Местоположения

  • Falmouth

   Woodlane, Falmouth Cornwall TR11 4RH, TR11 4RH, Falmouth

  Въпроси