Keystone logo
© Eli Haney, Northwest University photographer
Fordham University, Graduate School of Social Service

Fordham University, Graduate School of Social Service

Fordham University, Graduate School of Social Service

Представление

Във Висшето училище за социални услуги на университета Фордъм (GSS) подготвяме студенти като вас да отстояват правата на човека и социалната справедливост вече повече от 100 години. Fordham GSS осигурява основа в традициите на професията на социалната работа, като същевременно посреща предизвикателствата на бъдещето със сложна интердисциплинарна учебна програма. Класирани сред най-добрите в страната, нашите магистърски програми по социална работа предлагат гъвкаво, експериментално образование, което ще ви подготви да промените живота и да преобразите общностите.

Ако сте готови да превърнете идеалите си в значима иновативна кариера, ние сме готови да ви помогнем.

  • Академични постижения: News & World Report класира нашата акредитирана от CSWE магистърска програма по социална работа в топ 10 на сто в страната. Нашата високо ценена онлайн магистърска програма по социална работа се преподава от същите опитни преподаватели, както и традиционната ни магистърска програма по социална работа.
  • Гъвкавост: Предлагат се планове за обучение на непълно работно време и курсове през уикенда. Нашата магистърска програма предлага възможност за разширено обучение, както и възможност за адаптиране на курсовете към вашите професионални цели.
  • Достъпност: Нашата магистърска програма се предлага на три места в кампуса - Линкълн център, Уестчестър и Лонг Айлънд. Нашата качествена програма за магистърска степен по учение е достъпна и чрез хибридната ни програма между кампуса и онлайн и само онлайн програма.
  • Възможности за кариера: Нашите перспективни програми, основани на компетенции, са създадени, за да ви превърнат в добре подготвен, интегриран специалист, способен да поема нови предизвикателства през цялата ви кариера.

Мисията на GSS

Мисията на Висшето училище за социални услуги към университета Фордъм е да обучава студенти за насърчаване на човешките права и социалната справедливост. Училището се стреми да подобри благосъстоянието на хората и общностите чрез преподаване на практики, съобразени с културните особености и основани на доказателства, както и чрез участие в научни изследвания, обществено застъпничество и партньорство с общността.

Национално акредитирани програми

Fordham GSS предлага акредитирани програми за бакалавърска, магистърска и докторска степен по социална работа от Съвета за образование по социална работа. Студентите се оценяват въз основа на овладяването на компетенции, съобразени с акредитационните стандарти. Тези компетентности са основни измерения, които се очакват от всички социални работници по време на обучението им. Резултатите от оценяването, които отговарят на или надвишават показателите, показват овладяване на компетенциите. Редовно споделяме данните от оценяването със Съвета, за да подобрим и усъвършенстваме нашата програма и учебна среда.

Местоположения

  • New York

    113 W 60th St #7, 10023, New York

    Въпроси