Keystone logo
Fremont College

Fremont College

Fremont College

Представление

Fremont College е основан на принципа, че образованието е основата за растеж и че учениците трябва да имат възможност да развият пълния си потенциал. Работодателите, преподавателите и служителите на Fremont College вярват, че всеки, който е отдаден на упорита работа и има желание да промени живота си към по-добро, заслужава достъп до образование от световна класа.

Чрез комбинирането на най-добрите техники от множество институции и теории, Fremont College стреми да бъде новатор в професионалното образование. Fremont College нараства по размер, качество и иновации. Нови глави се пишат всеки ден от Fremont College работодателите е, възпитаници, студенти, преподаватели и забележителна консултативен съвет, когато те станат част от Fremont College историята.

Нашата мисия е да намалим разликата между традиционната класна стая и работното място на 21-ви век и да дадем възможност на нашите възпитаници да допринесат за общността, като предоставят ефективно образователно преживяване, основано на иновативни методи на обучение.

Местоположения

  • Cerritos

    Studebaker Road,18000, 90703, Cerritos

    Въпроси