Fremont College ОНЛАЙН БИЗНЕС ЛИДЕРСТВО СТЕПЕН НА СТЕПЕН
Fremont College

ОНЛАЙН БИЗНЕС ЛИДЕРСТВО СТЕПЕН НА СТЕПЕН

Cerritos, Съединени Американски Щати

0 Months

Английски език

Редовно обучение

Request application deadline

Sep 2023

Request tuition fees

Дистанционно обучение

Стипендии

Разгледайте възможностите за стипендии, за да помогнете за финансирането на вашето обучение

Представление

Тъй като американската икономика продължава своя печеливш растеж, се създават нови предприятия, които осигуряват стотици хиляди работни места и богатство от възможности. Бакалавърската степен по бизнес лидерство от Fremont College е точно инструментът, от който се нуждаете, за да се възползвате напълно. Завършете програмата само за 15 месеца по график и продължете бизнес и лидерска кариера, тъй като икономиката на САЩ достига нови висоти.

Спечелете бакалавърска степен по бизнес лидерство и бъдете подготвени за лидерска роля в най-различни индустрии за малко повече от една година, когато се запишете в програмата за завършване на степен в Fremont College . Програмата за завършване на степен позволява на студентите да прилагат предишни колежни кредити към бакалавърска степен, която може да бъде завършена за кратък период от време. Студентите, които се интересуват от програмата за бизнес лидерство, но нямат предишни кредити в колежа, могат да спечелят бакалавърска степен само за две години и половина. Нито едно друго училище за кариерно обучение не предлага толкова бърз график за завършване на бакалавърска степен. Освен това програмата се провежда онлайн, за да могат студентите да завършат курсова работа, когато е удобно за деня или нощта. Научете повече за * разликата Fremont * по-долу и открийте защо програмата за бизнес степен е идеалният избор за тези, които искат да продължат лидерска кариера.

За да бъдете бизнес лидер ще са необходими умения за мотивиране на хора или организация да постигнат целите на компанията. Лидерството може да включва: създаване на фирмена визия, споделяне на организационната визия с другите, предоставяне на информация, разработване на знания и методи за превръщане на тази визия в реалност.

Всички успешни бизнеси и организации се нуждаят от влиятелни лидери. Най-добрите бизнес лидери могат да бъдат безценни, като формулират и комуникират стратегически насоки и мотивират и комуникират със служителите за постигане на организационни цели.

За училището

Въпроси

Подобни курсове

  • Бакалавър по мениджмънт и лидерство
    • Online USA
  • MBA Предприемаческо лидерство
    • Campbellsville, Съединени Американски Щати
  • Магистър по бизнес администрация - Концентрация на стратегически продажби и лидерство в продажбите
    • Online USA