Keystone logo
Fundación Universitaria Popayán - Univida Курс по бизнес администрация
Fundación Universitaria Popayán - Univida

Курс по бизнес администрация

Popayán, Колумбия

9 Semesters

Испански

Редовно обучение, Задочно обучение

Request application deadline

Request earliest startdate

COP 1 271 087 *

Дистанционно обучение

* Регистрационна такса: $74,449. Хомологационно проучване: $90 774

Стипендии

Разгледайте възможностите за стипендии, за да помогнете за финансирането на вашето обучение

Представление

119092_cabezote-empresas.jpg

Заглавие: Бизнес администратор
Модалност: 100% виртуален
Продължителност: 9 семестъра
Код SNIES: 105448
Квалифициран регистър: Резолюция 05951 от 31 март 2016 г. - Валидна за 7 години.

Програмата за бизнес администрация, която FUP ще предложи във виртуален режим, има за своя основна цел да обучи неотделими и подходящи професионалисти в бизнес администрацията с етичен и социален смисъл, способни да генерират промени според възможностите и предизвикателствата в глобалната среда, с умения. за управление, насочване и прилагане на нови информационни и комуникационни технологии в рамките на организацията и чрез ефективно разпределение на ресурсите, които му позволяват да развива конкурентоспособността и иновациите.

Професионален профил

Професионалистът по бизнес администрация на Университетската фондация Попаян ще може да практикува професията, като предприемач и иноватор, прилагайки информационни и комуникационни технологии, като директор на публични или частни компании от всеки икономически сектор, национален и мултинационални компании, или можете да бъдете съветник и консултант на организации от всякакъв ред с глобална визия.

Професионалистът в бизнес администрацията ще се диференцира, като притежава умения да:

  • Управлявайте организации с глобална визия.
  • Генериране на етични и морални среди с висока социална ангажираност.
  • Разбиране на средата на организациите като агент на местно, регионално и национално развитие, прилагане на информационни и комуникационни технологии в административните процеси.
  • Управлявайте човешкия талант на организациите.
  • Насърчаване на уменията за водене на преговори, работа в екип и вземане на решения.

методология

Програмата за бизнес администрация ще бъде предлагана в град Попаян с продължителност от девет (9) семестъра. Периодичност на полугодишния прием; Модалността е виртуална, разпределена в академични кредити.

Приемането на виртуална модалност изисква от ученика не само отговорността да посвещава време на предложените дейности чрез LMS платформата, с активното си присъствие през всички изчислени часове, но също и с ангажимента за изпълнение на товара. личен начин по време на самостоятелна работа, за да може да постигне цялостното формиране на професионалист в бизнес администрацията. Само дотолкова, доколкото ученикът се ангажира сериозно с личната си работа, той може успешно да развива дейностите, предложени във всяка от програмираните предмети.

учебен план

Администрацията на компаниите за нейния системен и холистичен поглед ще изисква помощни дисциплини, от които да бъдат интегрирани идеи и методи от различни области, именно тук интердисциплинарността е част от същите административни знания и учебна програма на програмата, така че тя ще бъде съставена. в предизвикателство артикулирането на няколко дисциплини, включени в областите: основна, професионална подкрепа и социално-хуманистична, където всеки има различни цели и методи; Следователно, съставът на учителите в програмата трябва да има професионалисти от различни дисциплини от знанието, разбира се, под придружаващата ги критична маса от бизнес мениджъри, които ръководят академичния процес на програмата.

119084_plan-empresas.png

За училището

Въпроси

Подобни курсове

  • Висш курс по управление на туристическия бизнес онлайн
    • Spain Online, Испания