Keystone logo
Fundación Universitaria Popayán - Univida Курс по социална комуникация
Fundación Universitaria Popayán - Univida

Курс по социална комуникация

Popayán, Колумбия

8 Semesters

Испански

Редовно обучение, Задочно обучение

Request application deadline

Request earliest startdate

COP 1 280 920 *

Дистанционно обучение

* Регистрационна такса: $74,449. Хомологационно проучване: $90 774

Стипендии

Разгледайте възможностите за стипендии, за да помогнете за финансирането на вашето обучение

Представление

119044_cabezote-social.jpg

Заглавие: Социален комуникатор
Модалност: 100% виртуален
Продължителност: 8 семестъра
Код SNIES: 106233
Квалифициран регистър: Резолюция 07548 от 12 април 2017 г. - Валидна за 7 години

Програмата за социална комуникация във виртуален режим, предлагана от FUP се стреми да допринесе за развитието на региона и страната чрез обучение на интегрални професионалисти, с високо чувство за етика и социална отговорност, отдадени на своето време и територия, със солидно обучение Теоретични и методологически да допринесат от своята дисциплина за диалога между различни социални участници и мирното и диалогично разрешаване на конфликти, професионалисти, способни да анализират, интерпретират и разбират различни социални, политически и културни процеси, действайки като посредник в процесите на иновации, развитие и социални промени и творчески да се интегрират в дигитални комуникационни среди чрез генериране на съдържание и управление.

Професионален профил

Възпитаникът на програмата за социална комуникация във виртуален режим на FUP може да участва в различни организации от публичния, частния или третия сектор, като е отговорен за генерирането и управлението на съдържание за различни медии, вземането на стратегически решения или посредничеството в процеси на развитие и социални промени.

Той може да се изпълнява като:

 • Медиен и аудиторен анализатор.
 • Комуникационен съветник и консултант за различни организации.
 • Директор по комуникациите на публичните субекти.
 • Директор по комуникации на частни компании.
 • Директор, редактор или редактор на информационни процеси в печатни, радио, телевизионни и онлайн медии, търговски и алтернативни.
 • Управител на собствените си комуникационни начинания.
 • Директор на комуникационни продукти за различни медии, в различни формати, с капацитет да поеме ръководни роли, техническа концептуализация и творческа композиция.

методология

Програмата за социална комуникация ще се предлага в град Попаян, с продължителност осем (8) семестъра с периодичен прием в семестър, неговата модалност е виртуална и се разпределя в академични кредити.

Приемането на виртуална модалност изисква от студента не само отговорността да отделя време за предложените дейности чрез LMS платформата, с активното си присъствие през всички прогнозни часове, но и ангажимента за изпълнение на натоварването, което трябва да бъде разработено. по личен начин по време на часовете за самостоятелна работа, за да може да постигне интегралното формиране на професионалист в социалната комуникация, само доколкото студентът се ангажира сериозно в личната си работа, може ли успешно да развие предложените дейности във всяка Един от програмираните теми.

учебен план

Учебният план на програмата за социална комуникация във виртуалната му модалност е структуриран въз основа на указанията на Министерството на народната просвета и съдържанието му е разработено така, че да формира социален комуникатор, който отговаря на нуждите и исканията на региона, страната и съвременния свят.

Конкретното съдържание, което трябва да бъде разработено във всеки предмет на програмата за социална комуникация във виртуалната му модалност, съответства на теоретичните и методологичните разработки на конкретната област, в която е регистрирана темата, и нейното приложение в местен, регионален и национален контекст.

Всеки от предметите, включени в учебната програма, допринася за развитието на специфични умения и способности у учениците и за формирането на комуникационни профили за социални промени и дигиталната среда, предложени от тази учебна програма.

119043_plan.png

За училището

Въпроси

Подобни курсове

 • Доктор по философия (Ph.D.) по хуманитарни и социални науки
  • Dublin, Република Ирландия
 • MA Мюсюлмански малцинства в глобален контекст (онлайн обучение)
  • London, Великобритания
 • Бакалавър по социални науки
  • Joensuu, Финландия