Keystone logo
GBSB Global Business School - Online programs Онлайн докторска програма по управление на иновациите
GBSB Global Business School - Online programs

Онлайн докторска програма по управление на иновациите

Spain Online, Испания

3 Years

Английски език

Редовно обучение, Задочно обучение

Request application deadline

Oct 2024

EUR 24 000 *

Дистанционно обучение

* за кандидати от неевропейски държави | 12 000 евро за европейски кандидати

Представление

Онлайн докторантурата по иновационен мениджмънт в Глобалното бизнес училище GBSB е създадена, за да подготви международните студенти за успешна академична кариера. Тази програма подобрява изследователските умения и осигурява солидна основа в областта на управлението на иновациите, цифровия бизнес, изкуствения интелект, управлението на знанието, предприемачеството и управлението на технологичните иновации.

Студентите ще придобият основни познания в областта на научните изследвания, като същевременно ще се запознаят с най-новите тенденции в управлението на иновациите. Обучението в GBSB Global предлага гъвкавостта на онлайн обучението, което ви гарантира, че можете да съчетаете обучението си с професионалните и личните си ангажименти. Нашата подкрепяща среда гарантира, че сте добре подготвени да се развивате академично и професионално.

Акценти на програмата

  • Развийте уменията си за изследване: Усъвършенствайте изследователските си умения чрез интензивни курсове, които ви подготвят за обучение и изследвания на академично ниво.
  • Цялостна академична подготовка: Получете силна академична основа по основни предмети като предприемачество, управление на иновациите и избираеми теми.
  • Гъвкаво онлайн обучение: Възползвайте се от гъвкавостта на онлайн обучението, което ви позволява да съчетаете професионалните и личните си ангажименти.

Акредитации

Малтийският орган за по-нататъшно & висше образование (MFHEA) официално признава програмата и тя е съобразена с Европейската квалификационна рамка за учене през целия живот.

Учебен план

Класации

Резултат от програмата

Такса за обучение по програмата

Защо да учите в GBSB Global Business School - Online programs

За училището

Въпроси