Georgetown University Online

Georgetown University Online

Georgetown University Online

Представление

За университета в Джорджтаун


Университетът Джорджтаун е частен акредитиран университет с нестопанска цел, разположен във Вашингтон. Основана през 1789 г. от Джон Карол, Джорджтаун е най-старият католически и йезуитски университет в Америка. Днес Джорджтаун е основен международен изследователски университет. Той има девет училища, филиална болница и много високо класирани програми за завършване.


Мисия, визия и ценности

Мисията и ценностите на Джорджтаун отразяват йезуитската традиция за образоване на целия човек. Университетът създава среда, в която студентите могат да се развиват чрез размисъл, служба и разследване.


Записване, участие, дипломиране

Въз основа на данните от есента на 2015 г. записаните висшисти са над 10 500 студенти. Присъствието на абсолвентите беше както следва.

  • 31% на непълно работно време и 69% на редовно обучение
  • 11% са записани в дистанционно обучение
  • 1,800 бакалавърски степени, 3,300 магистърски степени, 950 докторски степени


Финансова помощ

Джорджтаунския университет приема заявления за финансова помощ от завършили студенти през цялата учебна година. Студентите, които кандидатстват за федерална финансова помощ, трябва да подадат FAFSA. Допустимите студенти могат да получат заеми или безвъзмездни средства. Университетското висше училище в Джорджтаун може да предлага ограничени стипендии, асистентски стажове и стипендии. Те се основават на академични квалификации.

За да спазват федералните правила за VISA, чуждестранните студенти не могат да се обучават изключително онлайн. Университетът Джорджтаун все още не е в състояние да предлага онлайн формати във всяка държава за всяка онлайн програма.


Начало на датите

Програмите могат да имат конкретни начални дати, базирани на академични семестри. Например програмите за степен MPS започват през сезоните на есен, лято и пролет.


факултет

Университетът Джорджтаун има над 1 450 преподаватели на пълен работен ден и 1 050 факултети на непълен работен ден. Сред инструкторите на Джорджтаун са бивши дипломати, здравни служители, икономисти, учени, изпълнителни директори и други специалисти от бранша. Навсякъде в дисциплините, членовете на преподавателския състав притежават висши степени от докторантурата. и JD към УО, МБА и М.Ед., между другото.

Изисквания за прием по програмата

Демонстрирайте своя ангажимент и готовност да успеете в бизнес училището, като вземете изпита GMAT – най-широко използваният изпит за прием, който измерва вашите умения за критично мислене и разсъждение.

Изтеглете мини теста GMAT, за да получите представа за въпросите, които ще намерите в изпита.

Местоположения

  • Washington

    Massachusetts Avenue Northwest, 640, 20001, Washington

    Въпроси