Keystone logo
Global Humanistic University

Global Humanistic University

Global Humanistic University

Представление

Съветът за лицензиране на висшето образование (HELB), Министерството на образованието, правителството на Ангуила предоставя на GHU AI лиценз за работа в Ангуила като частен университет с правомощия за присъждане на бакалавърски, магистърски и докторски степени в областта на бизнес администрацията, финансите, и Закон.

GHU AI е акредитиран от Националната агенция за акредитация - AAC и Съвета за акредитация на бизнес училища и програми - ACBSP от САЩ.

GHU е частен доставчик на задочни онлайн програми за обучение с главни офиси в Ангуила. Нашата визия е да предоставим достъп до иновативно, базирано на научни изследвания преподаване и обучение на всички, които могат да се възползват. Нашата цел е да повлияем на живота на нашите студенти и служители по положителен начин и да допринесем за сектора на висшето образование на остров Кюрасао, както и в по-широката международна общност.

GHU се ангажира с принципите на равенство, възможности и разнообразие. Ние се стремим да насърчим широк достъп и приобщаване, като предлагаме онлайн възможности за дистанционно обучение и гъвкави режими на обучение, които предоставят на нашите студенти възможност да повишат своите квалификации, докато работят и продължават да преследват кариера. Институцията се възприема преди всичко като партньор на бизнеса. GHU предлага докторски програми, както и - чрез академични партньорства по целия свят - магистърски и бакалавърски програми. Езикът на обучение, използван в програмите, е родният език на съответния академичен партньор. За магистърски и бакалавърски програми GHU сега активно търси утвърдени и уважавани партньори по целия свят.

Докторантските програми ще бъдат достъпни и на родния език на повечето студенти. За тази цел GHU има повече от 120 съветници и професори в над 40 страни, говорещи комбинация от 20 езика.

За GHU ще бъде чест да приветства академични партньори, съветници и студенти по целия свят.

За кратко видео представяне на GHU, моля, щракнете върху следната връзка:

href="https://youtu.be/ShwORRmTVP0

Визия

Като глобален университет Global Humanistic University (GHU), разположен в Карибите, ще приеме хиляди студенти чрез дистанционно обучение. Висшето образование има голям потенциал като връзка между университетите и обществото чрез дистанционно обучение. Целта е за трансформационни пътувания, овластяване на нашите ученици с инструментите, атрибутите и възможностите да превърнат своя потенциал в успех.

Днес учениците са израснали в свят, в който информацията се споделя и взаимодействието се осъществява с лекота по интернет. Потенциалът за споделяне на информация промени изследванията и създаде възможности за нови начини на сътрудничество, често наричани отворена наука или отворено изследване. Такива практики включват споделяне на данни и чернови преди публикуване, отворени бележници и отворен достъп до публикации. Новите поколения ученици все повече ще се запознават с моделите на смесено обучение с онлайн съдържание. Те увеличават новите възможности за академичен диалог и самонасочващото се онлайн обучение ще подобри способностите и независимостта на завършилите. Студентите се радват на мобилност между различни сектори на икономиката чрез стажове или програми за висше образование в компании от частния сектор.

Ние сме глобален университет и подобно на нашия дом Вилемстад/Кюрасао отразява неговото многообразие и споделя неговия интернационализъм, от различните култури и общности на нашите студенти до нашите академични партньори в Карибите, Южна Америка и по целия свят.

Програмата се преподава на вашия роден език.

Класации

Препоръки на учениците

Местоположения

  • The Valley

    The Valley AI - 2640, Anguilla, 2640, The Valley

    Въпроси