Global Humanistic University

Global Humanistic University

Global Humanistic University

Представление

Съветът за лицензиране на висшето образование (HELB), Министерството на образованието, правителството на Ангуила предоставя на GHU AI лиценз за работа в Ангуила като частен университет с правомощия за присъждане на бакалавърски, магистърски и докторски степени в областта на бизнес администрацията, финансите, и Закон.

GHU AI е акредитиран от Националната агенция за акредитация - AAC и Съвета за акредитация на бизнес училища и програми - ACBSP от САЩ.

GHU е частен доставчик на задочни онлайн програми за обучение с главни офиси в Ангуила. Нашата визия е да предоставим достъп до иновативно, базирано на научни изследвания преподаване и обучение на всички, които могат да се възползват. Нашата цел е да повлияем на живота на нашите студенти и служители по положителен начин и да допринесем за сектора на висшето образование на остров Кюрасао, както и в по-широката международна общност.

GHU се ангажира с принципите на равенство, възможности и разнообразие. Ние се стремим да насърчим широк достъп и приобщаване, като предлагаме онлайн възможности за дистанционно обучение и гъвкави режими на обучение, които предоставят на нашите студенти възможност да повишат своите квалификации, докато работят и продължават да преследват кариера. Институцията се възприема преди всичко като партньор на бизнеса. GHU предлага докторски програми, както и - чрез академични партньорства по целия свят - магистърски и бакалавърски програми. Езикът на обучение, използван в програмите, е родният език на съответния академичен партньор. За магистърски и бакалавърски програми GHU сега активно търси утвърдени и уважавани партньори по целия свят.

Докторантските програми ще бъдат достъпни и на родния език на повечето студенти. За тази цел GHU има повече от 120 съветници и професори в над 40 страни, говорещи комбинация от 20 езика.

За GHU ще бъде чест да приветства академични партньори, съветници и студенти по целия свят.

За кратко видео представяне на GHU, моля, щракнете върху следната връзка:

href="https://youtu.be/ShwORRmTVP0

Визия

Като глобален университет Global Humanistic University (GHU), разположен в Карибите, ще приеме хиляди студенти чрез дистанционно обучение. Висшето образование има голям потенциал като връзка между университетите и обществото чрез дистанционно обучение. Целта е за трансформационни пътувания, овластяване на нашите ученици с инструментите, атрибутите и възможностите да превърнат своя потенциал в успех.

Днес учениците са израснали в свят, в който информацията се споделя и взаимодействието се осъществява с лекота по интернет. Потенциалът за споделяне на информация промени изследванията и създаде възможности за нови начини на сътрудничество, често наричани отворена наука или отворено изследване. Такива практики включват споделяне на данни и чернови преди публикуване, отворени бележници и отворен достъп до публикации. Новите поколения ученици все повече ще се запознават с моделите на смесено обучение с онлайн съдържание. Те увеличават новите възможности за академичен диалог и самонасочващото се онлайн обучение ще подобри способностите и независимостта на завършилите. Студентите се радват на мобилност между различни сектори на икономиката чрез стажове или програми за висше образование в компании от частния сектор.

Ние сме глобален университет и подобно на нашия дом Вилемстад/Кюрасао отразява неговото многообразие и споделя неговия интернационализъм, от различните култури и общности на нашите студенти до нашите академични партньори в Карибите, Южна Америка и по целия свят.

Програмата се преподава на вашия роден език.

Препоръки на учениците

Местоположения

  • The Valley

    The Valley AI - 2640, Anguilla, 2640, The Valley

    Въпроси