Grace College & Theological Seminary (Indiana) Магистър по бизнес администрация
Grace College & Theological Seminary (Indiana)

Магистър по бизнес администрация

Indiana, Съединени Американски Щати

0 Years

Английски език

Редовно обучение

Request application deadline

Sep 2023

Request tuition fees

Дистанционно обучение

Стипендии

Разгледайте възможностите за стипендии, за да помогнете за финансирането на вашето обучение

Представление

Добре дошли в програмата за магистър по бизнес администрация Grace College, която предоставя учебна програма и среда, в която настоящите и бъдещите професионалисти в бизнеса се трансформират чрез изучаване на бизнеса от ясно библейска гледна точка.

Нашата онлайн MBA програма разбира бизнеса от изключително библейска гледна точка. Първият курс в учебната програма изгражда тази християнска перспектива, докато курсовете, които следват, доразвиват тази перспектива. Първите божествени инструкции включват заповеди за покоряване и владение над Божието творение (Битие 1:26, 28) и за работа и опазване на Божията градина (Битие 2:15). Тези заповеди са доразвити в други пасажи от Писанията, те остават в сила и до днес и придават практиката на бизнеса с богословско значение.

Изградена е степента на магистър по бизнес администрация Grace College и курсовете се провеждат с умишлено приложен акцент. В съответствие с ученето чрез изпълнение на задачите, курсовите задания позволяват на студентите да използват концепциите на курса в настоящата им заетост. Това позволява на студентите да развият първоначална компетентност, като понятията се обхващат бързо. Той също така позволява на учениците да демонстрират на работодателите си добавената стойност на програмата.

За да бъдете обмислени за записване в една от магистърските програми в Grace, трябва да изпълните определени изисквания за прием. По-долу е даден списък с изискванията за магистърска програма по бизнес администрация:

Бакалавърска степен от акредитирана институция;

Среден успех за студентите: минимум 2,75;

Завършете процеса на кандидатстване.

За училището

Въпроси

Подобни курсове