Keystone logo
© Eva Dang
Greenwich School Of Business And Finance (GSBF)

Greenwich School Of Business And Finance (GSBF)

Greenwich School Of Business And Finance (GSBF)

Представление

Когато изберете Гринуичското училище по бизнес и финанси (GSBF), Вие избирате опит, който ще ви предизвика и ви вдъхнови. Ние сме десетгодишна институция, която предлага широка гама от курсове в областта на управлението на бизнеса - от дипломи до степени до студенти по целия свят.

GSBF Се популяризира от висококвалифицирани професионалисти с дългогодишен търговски и академичен опит. Средната квалификация на специалистите, работещи в GSBF Е Post Graduate с 12 години плюс професионален опит както в академични, така и в бизнес области. Предлагаме онлайн, изключително гъвкави програми, насочени към професионалисти, които водят оживен живот. Като студент в GSBF Можете да завършите обучението си по всяко време - отвсякъде с помощта на настолен / лаптоп / таблет или друго мобилно устройство. Хората, които кандидатстват за нашите програми, включват:

 • Успешните мениджъри, ръководители и професионалисти, които искат да напредват в кариерата си.
 • Амбициозни хора, които искат бързо да следят избраната от тях кариера.
 • Тези, които искат да започнат ново предприятие или да вземат едно от едно до по-високо ниво.

Гринуичското училище по бизнес и финанси (GSBF) Се стреми да предложи подкрепяща все още строга среда за учене, за да помогне на учениците да достигнат своя потенциал и успешно да постигнат желанията си за кариера. Ние в GSBF Се гордеем с това, че създаваме професионална и приятелска среда за всички, които идват да учат с нас.

Световно признати квалификации

Великобритания има някои от най-известните университети в света, включително университета в Кеймбридж и университета в Оксфорд. Институциите в Обединеното кралство са спечелили добре заслужена репутация за високи нива на качество и високи стандарти на преподаване. Чрез изучаване в Обединеното кралство, вие ще бъдете част от това образователно наследство.

 • Нашите програми са икономически ефективни
 • Можете да учите по всяко време - навсякъде
 • Идеален за работни професионалисти

Причини да учат при нас

Професионален: Предложените квалификации в GSBF са разработени, за да ви помогнат да придобиете умения, необходими за успех и промяна на работното място.

ДОСТЪПЕН: Всички квалификации, предлагани в GSBF, са по-достъпни от традиционните колежи и университети.

Гъвкав: Квалификациите са изключително гъвкави, предлагани на 100% онлайн. Поради това можете да имате достъп до едни и същи устройства от всяка част на света, като използвате компютър / лаптоп или мобилно устройство. Оценките на единиците / модулите се извършват чрез подаване на задания.

Осигурено качество: Всички наши дипломни квалификации се присъждат от водещите университети на Великобритания чрез маршрутите Top Up.

Местоположения

 • UK Online

  UK Online, Великобритания

  Въпроси