Keystone logo
© Credits to Ameena Athab
Houston Christian University Online

Houston Christian University Online

Houston Christian University Online

Представление

Колежът е нещо повече от подготовка за бъдещата ви кариера - това е възможност да откриете кой сте и в какво вярвате. Образованието в HCU ще ви подготви за всяка стъпка от пътя ви - от деня, в който станете хъски, до момента, в който получите дипломата си. Научете повече за предимствата на обучението в HCU, водещ християнски университет, базиран в Тексас.

HCU има 60-годишна академична традиция, фокусирана върху вярата и качеството на обучението. С нашата акредитация получавате качествено образование, признато в цялата страна. Курсовете ви са по всяко време на денонощието, за да можете да завършите учебната работа, когато ви е удобно.

HCU Online е идеален вариант за студенти, които искат да посещават училище по свой график. Стремим се да осигурим удобна възможност за получаване на диплома, но също така искаме да запазим таксите за обучение сред най-ниските в страната.

Приемане

След като намерите правилната програма за онлайн степен, следвайте стъпките по-долу, за да започнете. За въпроси относно прехвърлянето прегледайте повече информация относно прехвърлянето към HCU Online .

 1. Complete Your Application
 2. Попълнете безплатната молба за федерална студентска помощ (FAFSA)
 3. Изпратете препис от гимназията/GED
  • Бакалавърските студенти са длъжни да представят преписи, показващи, че са получили обща гимназия или диплома за напреднали или GED с положителен резултат. (Отменя се, ако студентът има 32 кредитни часа или повече кредит за трансфер.)
  • Изпратете необходимите документи
  • Преписи: Студентите трябва да изпратят всички преписи от колежа от всички посещавани преди това институции (адрес по-горе). Официалните преписи трябва да бъдат изпратени директно от колежа или университета, който е присъдил вашата бакалавърска степен, за да се считат за официални.
  • Преписи от всяка допълнителна курсова работа от този момент също трябва да бъдат изпратени, включително преписи след бакалавърско или дипломирано ниво.

Стипендии и финансиране

Има много видове финансова помощ, достъпна за студентите в HCU. Всеки нов бакалавърски студент има право на награда за заслуги на първокурсник въз основа на академичните си резултати в гимназията. Предлагат се допълнителни стипендии както за студенти, така и за студенти в зависимост от областта на академичното обучение.

Федерални безвъзмездни средства и студентски заеми също са достъпни за онези, които отговарят на определени критерии, базирани на нуждите, въз основа на тяхната безплатна молба за федерална студентска помощ (FAFSA). Допустимите студенти също могат да се класират за федерална позиция за работа и обучение в кампуса.

Посещението във висше учебно заведение е инвестиция във вашето бъдеще. За много студенти печеленето на стипендия може да бъде фантастичен начин за финансиране на тази инвестиция. В HCU предлагаме широка гама от стипендии, за да посрещнем образователните нужди на различни студенти.

По време на прегледа на вашата кандидатура за прием в университета, вашата кандидатура се избира автоматично, за да се види дали отговаряте на изискванията за една или повече от нашите стипендии за бакалавърски заслуги или стипендии за висше образование.

 • Награди за заслуги на първокурсник
 • Трансферни награди за заслуги
 • Additional Scholarships
 • Държавни субсидии
 • Стипендии за студенти в домашно училище
 • Graduate Scholarships
 • Безплатна оценка на препис

Класации

 • HC печели 2023-24 Military Friendly Schools® Gold Standard Класиране
 • HCU е сред най-добрите онлайн християнски колежи и университети
 • HCU е сред най-добрите онлайн колежи в Тексас

Препоръки на учениците

Защо да учите в Houston Christian University Online

 • Достъпни: Вашите курсове са по всяко време на деня, така че да можете да завършите курсовата работа, когато ви е удобно. HCU Online е идеален вариант за ученици, които искат да посещават училище по собствен график.
 • Холистично образование: HCU интегрира вяра и разум в своите академици, така че да сте подготвени не само за вашата кариера, но и за смислен живот в служба на Бог.
 • Висококачествено образование: HCU има 60-годишна академична традиция, фокусирана върху вярата и качеството на обучението. С нашата акредитация вие получавате качествено образование, признато в цялата страна.
 • Достъпни: HCU има едни от най-ниските налични такси за обучение днес. Искаме да предоставим удобна възможност да спечелите дипломата си, но също така желаем да запазим нашето обучение сред най-ниските в нацията.

Награди и акредитации

Хюстънският християнски университет е акредитиран от Комисията за колежите на Южната асоциация на колежите и училищата за присъждане на асоциирани, бакалавърски, магистърски и докторски степени.

Местоположения

 • Houston

  7502, Fondren Road, TX 77074, Houston

Програми

Въпроси