Instituto Europeo de Posgrado - Colombia

Instituto Europeo de Posgrado - Colombia

Instituto Europeo de Posgrado - Colombia

Представление

Бизнес училище Instituto Europeo de Posgrado е член-основател на Испанската асоциация на бизнес училищата (AEEN) и асоцииран член на Международната комисия за дистанционно обучение (ICODE).

Повече от 1 милион учебни часа се провеждат всяка година чрез своята онлайн платформа за студенти от различни националности (международна мрежа). През 2013 г. повече от 2000 души са се обучавали в Instituto Europeo de Posgrado.

За тази цел, Instituto Europeo de Posgrado се занимава с директори, учители, преподаватели и дипломанти от най-престижните университети и бизнес училища от цял свят.

Стипендии и платежни средства

Ако се интересувате от изучаване на магистърска степен или MBA, Instituto Europeo de Posgrado може да ви помогне да предоставите 40% стипендии и възможности за плащане:

Лично телефонно интервю

За да кандидатства за стипендия, кандидатът трябва да премине лично телефонно интервю, в което Instituto Europeo de Posgrado ще се опита да определи дали кандидатът отговаря на установените изисквания.

Тези изисквания са свързани с личното, професионалното и финансовото състояние на кандидатите. За да вземем решението, следваме строга заповед за прилагане.

Платежни средства


Съществуват и специални улеснения за плащане, насърчавани от Instituto Europeo de Posgrado.

Местоположения

  • Madrid

    Instituto Europeo de Posgrado C/ Caléndula 93 Edificio J (Miniparc III), Alcobendas, 28109 Madrid, 28109, Madrid

  • Spain Online

    Spain Online, Испания

    Програми

    Въпроси