Keystone logo
Institute for Humane Education

Institute for Humane Education

Institute for Humane Education

Представление

Institute for Humane Education ( IHE ) предлага магистърски програми, обучение и ресурси за учители и чейнджмейкъри, за да създадат по-справедливо, хуманно и устойчиво бъдеще чрез обучение относно взаимосвързаните проблеми на правата на човека, устойчивостта на околната среда и защитата на животните и изграждането на общество на разтвори. Разтворителят може да идентифицира нехуманни и неустойчиви системи, след което да разработи решения, които са здравословни и справедливи за хората, животните и околната среда. Съзнавайки своето лично въздействие, решенията също се стремят да направят най-доброто и най-малкото вреда чрез избора, който правят.

Institute for Humane Education обучава хората да създават свят, в който всички хора, животни и природа могат да процъфтяват.

За да постигнем нашата мисия, ние предлагаме: Онлайн магистърски и докторски програми по хуманно образование, проведени в партньорство с университета в Антиохия и предназначени да подготвят учители и чейнджъри да обучават за взаимосвързаните въпроси на правата на човека, етиката на околната среда и защитата на животните; Solutionary Hub, който предоставя възможности за учене, професионално развитие, образователни ресурси и методологии за напредване на нарастващото решение за движение; Обхват с високо въздействие чрез основни адреси, книги, семинари, TEDx разговори и консултации.

Местоположения

  • Surry

    Surry Road,792, 04684, Surry

    Въпроси