Independence University

Independence University

Independence University

Представление

Независимо дали посещавате онлайн или в нашия кампус в Юта, ние искаме вашето обучение в Independence University на Independence University да бъде положително преживяване. Ето защо ще ви предоставим правилните инструменти и ресурси, които ще оптимизират вашия образователен успех. В IU студентите от кампуса получават лаптоп, който да използват по време на училище и да го пазят, когато завършат. Онлайн студентите получават лаптоп и таблет.

ЗА ИЗПЪЛНЕНИЕ НА МИСИЯТА НИ:

Осигурете солидна основа на специфични компетентности, които ще позволят на учениците да придобият уменията, необходими в избраната от тях професия.

Осигурете на учениците образование и знания, за да станат компетентни членове на своите общности, като им позволят да оценят и да се справят успешно с проблемите на човешките отношения, срещани на работното място.

Осигурете програми, които включват разнообразни умения, които ще донесат на учениците по-пълна реализация на света, в който живеят и работят, така че да могат да постигнат задоволителна и възнаграждаваща кариера и начин на живот.

Служете като лидер на онлайн висше образование във всяка от нашите общности, като включвате предложения и препоръки от знаещи представители на предлаганите програми.

Местоположения

  • Independence

    West College Avenue,1057, 67301, Independence

    Въпроси