Informa – Defence & Security

Informa – Defence & Security

Informa – Defence & Security

Представление

Informa е водеща международна група за събития, разузнаване и научни изследвания.

Нашата цел е да спечелим специалиста. Чрез стотици мощни марки работим с фирми и професионалисти на специализирани пазари, предоставяйки връзките, интелигентността и възможностите, които помагат на клиентите да се развиват, да правят бизнес, да правят пробив и да вземат по-информирани решения.

Информацията е обявена на Лондонската фондова борса и член на FTSE 100, като над 11 000 колеги работят в повече от 30 държави.

JESHOOTS.com / Пексели

129048_pexels-photo-1040157.jpeg

Какво правим

За да растат, да правят бизнес, да правят пробив и да вземат по-добре информирани решения, специалистите се нуждаят от подкрепата на други специалисти.

Водещите марки и експертни екипи на Info организират събития и изложби, доставят базирани на разузнаване продукти и услуги, базирани на данни, свикват лично и цифрово общности и осигуряват достъп до авангардни изследвания на специализирани общности на клиенти по целия свят.

Всяко от нашите пет оперативни подразделения има отделна насоченост. Научете повече за марките, продуктите и услугите, предоставяни от нашите подразделения по-долу, и вижте нашата организационна структура и ръководните принципи, които са в основата на нашия бизнес.

история

Информацията е сформирана през 1998 г. и чрез растеж и придобиване се превръща във водеща международна група за събития, разузнаване и научни изследвания.

Някои от нашите марки имат история, датираща много по-далеч, включително Lloyd's List, сега част от Informa Intelligence, и Philosophical Magazine, списание Taylor & Francis.

стратегия

Информацията работи на нарастващ, глобален пазар за професионални, търговски и академични знания и информация.

Нашата цел е да генерираме постоянна устойчива стойност за акционерите и да поддържаме положителни, дългосрочни отношения с клиенти, доставчици и нашите общности.

Ние правим това, като използваме идеите и приноса на нашите колеги, нашата култура, марки, връзки с клиенти и партньори, финансов капитал и инфраструктура за предоставяне на продукти, услуги и резултати, които клиентите ценят.

Местоположения

  • London

    Informa PLC 5 Howick Place, SW1P 1WG, London

  • London

    London, Великобритания

    Въпроси