Keystone logo
Interaction Design Foundation

Interaction Design Foundation

Interaction Design Foundation

Представление

Ние сме движение за създаване на достъпно и достъпно Ivy League ниво дизайн образование

ЗА ФОНДАЦИЯ " Interaction Design Foundation

Ние сме независима нестопанска инициатива с цел, която звучи като парадокс - да повиши нивото на глобалното дизайнерско образование до стандарта на Ivy League, като в същото време намали ниските разходи, колкото можем да ги вземем. Така че ние демократизираме ученето чрез предоставяне на първокласни учебни материали и се стремим да постигнем перфектния баланс между академичната строгост и практическото значение.

Основана през 2002 г. в Дания, ние бяхме вдъхновени от скандинавската образователна система, за да създадем нискотарифно и висококачествено образование, което да промени начина, по който хората научават науката, изкуството и сложността на дизайна. От 2002 г. насам ние изградихме устойчива платформа за сътрудничество и образование и набрахме глобалната си общност, за да достигнем до 454 местни групи в 90 страни.

Ние продължаваме да си сътрудничим с водещи университети и компании като Stanford, Cambridge и SAP Labs, както и с такива известни автори като Clayton Christensen и Don Norman, за да споделяме знанията си с над един милион дизайнери всеки месец.

КАК ПРОМЕНЯМЕ ОБРАЗОВАНИЕТО НА ДИЗАЙН

Образование и професионално развитие

Предлагаме уникална и обширна библиотека от учебни помагала, свързани с дизайна, и всеобхватни онлайн курсове, ръководени от инструктори. Членовете придобиват практически опит чрез участие в проекти в реалния живот и проектиране. Независимо от това, образователният процес се осъществява и извън курсовете: членовете се учат един от друг чрез професионални дискусионни форуми, чрез местни срещи и чрез участие в световни събития за дизайн на IDF.

Развитие на лидерски умения

Членовете на IDF получават възможности да се обучават в различни ръководни роли. В зависимост от предпочитанията и възможностите си, те могат да ръководят младши дизайнери, да управляват проекти, доброволно да ръководят местна общност или да играят глобална роля в IDF. За тези, които се нуждаят от треньорски умения в работата си, ние предлагаме всеобхватен курс за обучение по треньорската професия, както и възможност да тренирате членове на IDF Design League.

Процесът на IDF включва внимателно балансиран микс от субективни и обективни фактори за оценка. Окончателното признаване на нивото на владеене на курсов участник в UX се дава след задълбочена оценка на компетенциите на този човек от негови / нейните курсови инструктори, личен треньор и борда на IDF.

Принос към професията

Доказани експерти в областта на UX могат да допринесат за качеството на образованието и професионалните услуги чрез разработване на учебни материали и учебници или чрез служба в борда на IDF. Също така предлагаме изключителни възможности за публикуване с непосредствена близост до нашата милионна целева аудитория.

Наемане и развитие на персонал

Ние помагаме на компаниите, от най-малките до най-големите, като SAP и Accenture, да изградят изключителен опит на клиентите по най-сигурен начин. Членството на компанията IDF дава възможност на мениджърите на фирмите да:

  • Достъп до най-голямата общност от дизайнери на UX
  • Изградете UX дизайн и експертен опит в своите компании, като се занимавате с курсове, ръководени от учители у дома или на работното място - те са напълно самостоятелни, за да настанят натоварените графици
  • Решете реалните бизнес проблеми, като получите помощ от световната мрежа на дизайнери и треньори на IDF
  • Управлявайте отделни членски и корпоративни профили без кавги или непредвидени разходи

Местоположения

  • Copenhagen

    Copenhagen, , Copenhagen

Въпроси