Keystone logo
International Business Academy

International Business Academy

International Business Academy

Представление

Относно IBA

International Business Academy IBA разработва и предоставя програми за висше образование, които работят в реалния свят. Ние сме една от най-международно ориентираните бизнес академии в страната, с над 85 чуждестранни институции партньори по целия свят.

Факти

IBA има:

  • 1.430 редовни студенти
  • 3.200 студенти задочни

Ние предлагаме

IBA предлага програми за висше образование на AP, професионален бакалавър и магистърски нива в области като финанси, продажби и маркетинг, комуникация, технологии и уеб, производство и управление, наред с други.

В допълнение, ние предлагаме различни допълнителни образования и кратки курсове за бизнесмени, които се нуждаят от надграждане на техния набор от умения, заедно с 6-седмични курсове за търсещи работа в широк спектър от области.

Образование, което работи

В IBA ние страстно разработваме и предоставяме образователни програми, които работят в реалния свят, създавайки стойност както за компаниите, така и за хората.

В рамките на програмите ние комбинираме теорията с практическите умения, базирани на случаи и проекти, в сътрудничество с света на бизнеса - със стажове като стандарт или на базата на редовни работни дни на възрастни студенти в рамките на една компания.

IBA също поставя акцент върху научните изследвания, иновациите и развитието, в сътрудничество с широк кръг компании и партньорски институции, в Дания, както и в чужбина.

122329_fac.jpg

Новата, модерна сграда се намира точно до реката, предлагайки на студентите страхотна учебна среда.

Партньори

IBA работи с над 85 университета и институции по целия свят, от чужбина или далечни страни като Китай, Южна Корея, Бразилия и Америка, до европейски страни като Англия, Франция, Испания и Румъния.

Ние сме активни членове на Мрежата на международните бизнес училища (NIBS). Учебни пътувания, обмен на студенти и служители, както и конференции и проекти за развитие се организират чрез тази мрежа от международни партньори. Студентите от IBA също участват в международни състезания по казуси.

Магистърските програми на IBA са акредитирани от университета Лийдс Бекет и университета в Ковънтри. Много от нашите международни университети-партньори също предлагат на студентите от IBA директен достъп до техните програми за висше образование.

IBA има Харта за Еразъм. Ето защо отделни студенти от нашите партньорски институции са добре дошли тук като студенти на обмен, точно както нашите датски студенти имат много възможности да включат пътуване в чужбина като част от своето обучение.

122330_fac2.jpg

IBA в числа

Общо IBA има около 4700 студенти годишно - представени от 1500 редовни студенти и 3 200 студенти в курсовете за професионално развитие.

Студентите идват както от Дания, така и от чужбина, като основата на вълнуваща, привлекателна и международна студентска среда.

Служители

IBA има около 120 постоянни служители и 80 учители на свободна практика и преподаватели.

Местоположения

  • Kolding

    Havneparken 1, 6000, Kolding

Въпроси