ISEB - Instituto Superior Europeo de Barcelona

ISEB - Instituto Superior Europeo de Barcelona

ISEB - Instituto Superior Europeo de Barcelona

Представление

ISEB - Instituto Superior Europeo de Barcelona е образователна институция, специализирана в програми за дистанционно обучение. Мултидисциплинарен характер, преподава следдипломно обучение по различни дисциплини в области като бизнес, образование, психология, право и спорт, между другото, като отправна точка в испанските онлайн центрове за обучение. Осъзнавайки най-новите социални и пазарни тенденции, ISEB включва в повечето от своите програми за обучение съдържание на емоционалното разузнаване, коучинг, НЛП и корпоративната социална отговорност, така че бъдещите професионалисти да могат да развият пълния си потенциал от социално отговорна перспектива.

С напълно гъвкав метод, студентите могат да изберат началната дата на своята програма за обучение и заедно с възложените им преподаватели да проектират персонализиран план за обучение, така че да могат да учат със свое собствено темпо, като по този начин могат да комбинират обучението си с професионалния живот. В допълнение, благодарение на нашия 24/365 метод, студентът винаги ще има наставник 7 дни в седмицата, 24 часа в денонощието, 365 дни в годината.

ISEB е официален център, асоцииран към Университета на Изабел I, един от най-важните испански университети в дистанционното обучение, проектиран в рамките на Европейското пространство за висше образование и който предоставя кредити ECTS (Европейска система за трансфер на кредити) във всички програми за обучение като по този начин се гарантира нейното качество и хомогенност.

Поставена като една от най-добрите институции за дистанционно обучение, ISEB се нарежда на четвърто място в центровете за обучение според Financial Magazine и наскоро получи сертификат EFQM за качеството на своите проучвания.

Всички образователни програми на училището са придружени от английската програма ISEB, по избор и свободен курс по английски език, който ще позволи на студентите да придобият необходимите езикови умения за развитие на международната арена.

След завършване на обучението на нашата магистърска, следдипломна и изпълнителна програма за развитие, студентът ще получи двойна степен, издадена от ISEB, одобрена и сертифицирана от университета Isabel I:

  • Магистърска, следдипломна или изпълнителна програма за развитие
  • Програма ISEB English

За да се улеснят административните процедури, всички студенти извън ЕС могат да кандидатстват за апостил в Хага във всички получени степени, като предоставят международната валидност на тяхното обучение.

Местоположения

  • Barcelona

    Avinguda Diagonal,177, 08018, Barcelona

Въпроси