IU International University of Applied Sciences - Online Studies

IU International University of Applied Sciences - Online Studies

IU International University of Applied Sciences - Online Studies

Представление

Защо да изберете IU Online?

В IU International University of Applied Sciences, най-големият университет в Германия, ще намерите широка гама от онлайн програми за обучение за бакалавърски, магистърски или MBA студенти. С повече от десетилетие опит в онлайн обучението, IU предлага уникален онлайн кампус и системи за поддръжка, заедно с отличен преподавателски състав, всички работят заедно, за да ви предложат висококачествено обучение – с максимална гъвкавост, изцяло онлайн.

Изявлението за мисията на IU Online

Нашата мисия? Вашият успех. Нашите учебни програми са създадени, за да отговарят на вашия график и интереси, с голямо разнообразие от специализации, които ви позволяват да развиете умения, които отговарят на вашите цели. Нашият преподавателски състав и учебни материали са с най-високо качество, с акцент върху това да ви предоставим всички необходими инструменти за успешна кариера в международния бизнес свят. Ние предлагаме мрежа за поддръжка, която предлага всякаква помощ, от която се нуждаете, на всяка стъпка от пътя. И ние правим всичко това, за да можете да изградите кариерата, която ви подхожда най-добре.

Изградете международната си кариера със степен IU

Присъединете се към над 60 000 студенти от над 110 страни и учете в една наистина глобална и международно ориентирана среда. С международно призната степен от IU ще направите първата стъпка към развитието на успешна международна кариера и ще придобиете всички инструменти и знания, които да ви помогнат да станете водещ световен професионалист в избраната от вас област.

94% от нашите възпитаници намират работа в рамките на три месеца след дипломирането си от IU; след две години 80% от нашите възпитаници са повишени на мениджърски позиции. Тези числа ви казват, че в IU ви даваме не само теоретичните познания, от които се нуждаете, но и междуличностните умения, които ще ви помогнат да се отличите. Успехът на нашите възпитаници е успехът на ИУ.

Ключови факти

 • Започнете да учите, когато пожелаете: няма нужда да чакате да започне семестър.
 • Учете 100% онлайн, където и да сте.
 • Вземете изпитите си, когато сте готови. 24/7, 365 дни в годината, от всяка точка на света.
 • Да учите онлайн не означава да учите сами: вашите състуденти, преподаватели, преподаватели и студентски съветници са на разположение по всяко време, за всякакви въпроси или съвети, от които се нуждаете.
 • С над 10 години опит в онлайн обучението, програмите в IU са проектирани да отговарят на вашите нужди и да ви помогнат да успеете.
 • Присъединете се към над 100 000+ студенти в над 153 държави и учете в наистина международна среда.
 • Изградете своята международна мрежа от първата стъпка и се позиционирайте за успех в глобален мащаб.
 • В IU нашата цел е да ви дадем инструментите, от които се нуждаете, за да изградите успешна кариера. Ето защо 94% от нашите завършили си намират работа в рамките на 3 месеца след дипломирането си.
 • Нашите дипломи са признати и акредитирани в световен мащаб, което ви дава по-добри шансове да успеете на международния пазар на труда.
 • Ние предлагаме гъвкави опции за плащане, за да отговарят на всеки студент. Можете да плащате за обучението си всеки месец или на годишна база.
 • Спечелете диплома по търсена професия и развийте всички умения, от които се нуждаете, за да осигурите професионалното си бъдеще.

Увеличете кариерата си, спечелете двойна степен

С IU и LSBU (London South Bank University) двойна образователна програма вие получавате уникална възможност – да завършите както с немски, така и с британски сертификат за дипломиране, без никакви допълнителни академични изисквания. Учебните програми в IU и в LSBU са координирани и следователно еквивалентни една на друга.

158151_lsbu-small.jpg

Започнете обучението си в IU, кандидатствайте за вашия британски сертификат* и автоматично ще получите диплома от LSBU след дипломирането си, ако всичките ви изисквания за обучение са изпълнени успешно.

Изпратете формуляра си за кандидатстване, свържете се с нашия студентски консултантски екип и получете сертификата си за британско дипломиране, след като успешно завършите IU.

Акредитации и класиране

IU International University of Applied Sciences е признат от Съвета на науките като частен университет и всички учебни програми и степени, които предлагаме в момента, са акредитирани от FIBBA или Съвета по акредитация. В допълнение, бяхме наградени с няколко печата за отличие и високи постижения и сме оценени като отличен доставчик на услуги от няколко външни класиращи органи. Можете да видите списъка с нашите класации и награди тук.

Безплатен уебинар и въпроси и отговори

Уебинар: Учете онлайн с IU 18:00 - 19:00 (CEST)

Стипендии и финансиране

Спестете до 50% и вземете безплатен iPad – защото заслужавате мечтаната кариера!

Запишете се в акредитирана програма за онлайн обучение и спестете до 50% от таксите си за обучение. С нашия изцяло онлайн учебен кампус и дигитални инструменти за обучение ние предлагаме висококачествено образование, което е достъпно за всеки.

Код на купон: МОТИВАЦИЯ

 • Можете да започнете по всяко време през 2022 г
 • Необходим е адрес в ЕС, за да получите iPad
 • Тази отстъпка е достъпна само за модела за онлайн обучение. За информация относно отстъпките за myStudies, моля, свържете се с нашия консултантски екип за обучение

Класации

Акредитации, класации и членства

Акредитиран.

IU International University of Applied Sciences получи системна акредитация от EQAR, FIBAA, Германския съвет за акредитация, Германския съвет за наука и хуманитарни науки и WES Канада. Това означава, че техните курсове, преподаватели и учебни материали отговарят на строгите стандарти, които са били определени за тях и те вече могат да акредитират свои собствени програми.

Cambridge Assessment International Education / Проучване за диплома за средно образование Pathway .

IU е първият онлайн университетски партньор на дипломата за средно образование на Cambridge International Pathway . Работейки с Кеймбридж, IU предлага на студентите специален шанс да завършат дипломата си за средно образование, докато учат за бакалавърска степен. Тъй като те са необходими за вашата бакалавърска степен, тези курсове за диплома за средно образование са безплатни. The Study Pathway е уникален 12-месечен курс със 150-часово работно натоварване, който приемате заедно с вашите бакалавърски курсове. Pathway завършва с изпит, който може да се полага неограничен брой пъти.

Носител на награди.

В текущата класация на CHE (2020-2022), IU оглавява областта на бизнес администрацията в категориите „Общи условия на обучение“, „Контакт с преподаватели“, „Предлагани учебни програми“, „Изпити“, „Организация на обучението“ и „Практически Ориентация“, спечелвайки общо шест от 25 категории и постигайки повече класации в топ категории от която и да е от над 300 институции. IU получи 5-звездна оценка за онлайн обучение и резултат от 99 от 100 в QS, Quacquarelli Symonds, Stars Report, което го прави първият германски университет, получил такава класация. Освен това получи наградата FIBAA Premium Seal за дигитално съвършенство и се отличи в 15 от 23 критерия, включително категории като ориентиране към бъдещето, управление на знания, осигуряване на качеството на преподаването и запазване на рейтинга за следващите пет години. Това е единственият доставчик на обучение, който получава наградата за услуга на DtGV за 2022 г. от Германското общество за потребителски изследвания, като се има предвид, че има специализиран академичен персонал и обучени треньори, които гарантират, че студентите получават подкрепа по време на обучението си.

Свързан.

IU е член на Асоциацията на бизнес висшистите, Консорциума за онлайн обучение, AASCB и Глобалната образователна коалиция на ЮНЕСКО. Тези членства им дават връзки с други институции, компании и неправителствени организации, както и програми за висше образование и курсове за развитие на обучението през целия живот. Използвайки авангардна технология, IU помага на нуждаещите се студенти да продължат образованието си и да се стремят към учене през целия живот.

Местоположения

Местоположения
 • Frankfurter Allee,73a, 10247, Berlin

Въпроси