Keystone logo
© CODE
IU International University of Applied Sciences - Online Studies

IU International University of Applied Sciences - Online Studies

IU International University of Applied Sciences - Online Studies

Представление

Относно IU

Като най-големият университет в Германия, IU International University of Applied Sciences е дом на разнообразно студентско тяло, което надхвърля 100 000 души от над 153 държави . IU се отличава с предлагането на държавно акредитирани, висококачествени бакалавърски, магистърски и магистърски програми, всички предоставени на английски език и характеризиращи се с иновативен подход.

Програмите на IU са високо ценени, като могат да се похвалят с впечатляващ процент препоръки от 96%. Те са предназначени умишлено да предоставят на учениците несравнима гъвкавост в тяхното образователно пътуване. Използвайки напълно интегрирана цифрова платформа и авангардни инструменти за обучение, IU ви дава възможност да спечелите 100% онлайн степен, съобразена с вашия индивидуален график.

Програмите на IU са създадени с оглед на заетите професионалисти: те осигуряват ново ниво на гъвкавост, така че можете да балансирате обучението и работата, живота или семейството. Оценени с 5 звезди на QS, техните онлайн програми за дипломи ви дават възможност да спечелите немска степен от всяка точка на света, редовно или задочно. С тяхната напълно интегрирана дигитална платформа и иновативни инструменти за обучение, които включват AI технология като ChatGPT и Syntea, можете да приспособите учебното си пътуване към собствените си нужди и график. Ето защо 96% от техните студенти препоръчват обучение в IU.

За тези, които искат да учат и живеят в Германия, IU предлага и смесени програми в кампуса в техните кампуси в Берлин и Бад Хонеф. Можете да се възползвате от по-структуриран график, като същевременно се наслаждавате на известна гъвкавост благодарение на комбинацията от лични уроци и онлайн самообучение. По този начин можете да се потопите в чужда страна, да изградите своя социална и професионална мрежа и да проучите възможности за работа и обучение. В края на обучението ви ще имате право и на 18-месечна виза след обучението, за да започнете кариерата си в Германия.

Научете повече за IU.

Какво IU прави различно

IU предоставя качествени програми за бакалавърска, магистърска и магистърска степен с изцяло нов подход. IU създаде кампуси за студенти, които искат да завършат обучението си на място, но също така предлага програми 100% онлайн за дистанционно обучение. Допустимите студенти могат да комбинират както онлайн, така и обучение в кампуса и да превключват между двете. По този начин студентите трябва да се развиват на лично и професионално ниво и да помогнат за напредъка в кариерата си чрез ориентирани към бъдещето, гъвкави обучения.

Защо IU?

 • Достъпни: Насладете се на отстъпки за онлайн такси за обучение до 50%
 • Гъвкави опции за плащане: месечни вноски или плащане в пълен размер, предварително
 • Пълни такси: Включени материали за курса, без такси за кандидатстване Гъвкава
 • Започнете онлайн веднага без фиксиран семестър
 • Учете и полагайте изпити 100% онлайн , със собствено темпо и график - 24/7 достъп до цифровите учебни материали на IU, където и да сте Кариерно ориентирани
 • IU предлага степени в търсените области със специализации
 • Курсовете съчетават теория и практическо приложение чрез казуси от реалния свят
 • Учете се от професионалисти в индустрията , които са експерти в своите области

Успейте в световен мащаб с IU

С IU можете да отворите врати към възможности за кариера по целия свят. Техните държавно акредитирани програми ще ви снабдят със съответните за индустрията знания и търсени умения, за да можете да се откроите на глобалния пазар на труда. Обучението в IU също ви дава достъп до техните изключителни онлайн кариерни услуги и събития и ви свързва с тяхната глобална мрежа от академични партньори, така че да можете да учите в САЩ, Канада или Австралия.

IU: Съобразена с изискванията на световния пазар

Обучението в IU прави кариерата в глобална среда възможна и ние приветстваме студенти от цял свят. IU ще ви подготви за вашата международна кариера с международно подходящо образователно съдържание и ще обърне голямо внимание на това да ви предостави международна перспектива както за модулите за общо управление, така и за съдържанието по конкретни предмети. IU предава международното си мислене на всички и подготвя следващото поколение професионалисти за глобален бизнес.

94% от завършилите IU си намират работа през първите три месеца след завършването си и след две години средно 80% имат управленски отговорности. Тези отлични резултати се основават на факта, че в допълнение към преподаването на професионална експертиза, те се фокусират върху обучението на социална и междукултурна компетентност.

Мисията на IU

Това, което движи IU, е това, което движи вас: IU проектира програмите си така, че да бъдат възможно най-гъвкави и иновативни - без да жертва качеството. Те предоставят специализирана експертиза и иновативни учебни материали, както и се фокусират върху отлични услуги за студенти и професионални съвети. Програмите на IU предоставят специфични за даден предмет знания и меки умения с ориентиран към бъдещето подход и цифрови инструменти за подготовка на завършилите за международния бизнес свят.

Безплатен уебинар и въпроси и отговори

Уебинар: Учете онлайн с IU 18:00 - 19:00 (CEST)

Визови изисквания

• Студентите, които планират да провеждат цялото си обучение онлайн чрез виртуалния кампус на IU, не е необходимо да получават разрешение за пребиваване – независимо от тяхното гражданство.

Стипендии и финансиране

Осигурете мечтаната си кариера – Насладете се на до 50% спестявания!

Присъединете се към акредитираната онлайн програма на IU и спестете до 50% от таксите си за обучение.

С най-модерния онлайн кампус и дигитални учебни ресурси на IU ще получите достъпно висококачествено образование.

Най-добрата част? Вие решавате кога да започнете!

* Забележка: Тази изключителна отстъпка се отнася изключително за модела на онлайн обучение. За информация относно отстъпките за обучение в кампуса се свържете с консултантския екип на IU за обучение.

Класации

Акредитации, класации и членства

Акредитация

IU International University of Applied Sciences получи системна акредитация от EQAR, FIBAA, Германския съвет за акредитация, Германския съвет за наука и хуманитарни науки и WES Канада. Това означава, че техните курсове, преподаватели и учебни материали отговарят на строгите стандарти, които са били определени за тях и те вече могат да акредитират свои собствени програми.

Cambridge Assessment International Education / Диплома за средно образование A-Levels

IU е първият онлайн университетски партньор на Cambridge International за диплома за средно образование A-Levels. Студентите вече имат шанс да получат диплома за средно образование, докато учат за бакалавърска степен – без допълнителни разходи. A-Levels е уникален 12-месечен курс със 150-часово работно натоварване, който вземате заедно с вашите бакалавърски курсове. A-Levels завършва с изпит, който може да се полага повторно неограничен брой пъти.

Награди и класации

IU е първият германски университет, получил 99/100 в QS Stars Report, но също така оглави 6 от 25 категории в най-голямата класация на университетите в Германия от CHE. Наскоро онлайн MBA програмите на IU се класираха на 26-то място в Европа в престижната QS Online MBA класация, впечатляващо постижение и признание на международната сцена.

Членство

IU е член на Асоциацията на бизнес висшистите, Консорциума за онлайн обучение, AASCB и Глобалната образователна коалиция на ЮНЕСКО. Тези членства им дават връзки с други институции, компании и неправителствени организации, както и програми за висше образование и курсове за развитие на обучението през целия живот. Използвайки авангардни технологии, IU помага на нуждаещите се ученици да продължат образованието си и да се стремят към учене през целия живот.

Глобално признание и академични партньори

Световно признание

Тъй като IU е признат от WES Канада и САЩ, техните степени могат да бъдат преобразувани в точки според местните академични стандарти в Канадската имиграционна точкова система и Американската схема за оценка на имиграцията. През април 2023 г. IU стана първият германски университет, член на Асоциацията на индийските университети (AIU), единственият публичен орган в Индия, който установява чуждестранни институции. Това означава, че техните програми в кампуса са признати от работодатели в Индия и други нации от Британската общност.

Академични партньори

Чрез партньорства с академични институции от цял свят, IU предлага по-достъпен начин за студентите да учат и живеят в чужбина. IU Study Abroad Alliance позволява на студентите да започнат обучение онлайн в IU и да го завършат в партньорски университет в САЩ, Канада, Австралия или Европа, където възможностите за кариера са изобилни.

Местоположения

 • Berlin

  Frankfurter Allee,73a, 10247, Berlin

  Въпроси