Keystone logo
IU International University of Applied Sciences – Online

IU International University of Applied Sciences – Online

IU International University of Applied Sciences – Online

Представление

Относно IU

С над 100 000 студенти от повече от 153 държави IU International University of Applied Sciences е най-големият университет в Германия. Те предлагат държавно акредитирани, висококачествени бакалавърски, магистърски и магистърски програми, преподавани на английски език – с изцяло нов подход.

Програмите на IU са създадени с оглед на заетите професионалисти: те осигуряват ново ниво на гъвкавост, така че можете да балансирате обучението и работата, живота или семейството. Оценени с 5 звезди на QS, техните онлайн програми за дипломи ви дават възможност да спечелите немска степен от всяка точка на света, редовно или задочно. С тяхната напълно интегрирана дигитална платформа и иновативни инструменти за обучение, които включват AI технология като ChatGPT и Syntea, можете да приспособите учебното си пътуване към собствените си нужди и график. Ето защо 96% от техните студенти препоръчват обучение в IU.

За тези, които искат да учат и живеят в Германия, IU предлага и смесени програми в кампуса в техните кампуси в Берлин и Бад Хонеф. Можете да се възползвате от по-структуриран график, като същевременно се наслаждавате на известна гъвкавост благодарение на комбинацията от лични уроци и онлайн самообучение. По този начин можете да се потопите в чужда страна, да изградите своя социална и професионална мрежа и да проучите възможности за работа и обучение. В края на обучението ви ще имате право и на 18-месечна виза след обучението, за да започнете кариерата си в Германия.

Научете повече за IU.

Какво IU прави различно

IU International University of Applied Sciences предоставя качествени програми за бакалавърски, магистърски и MBA степени с изцяло нов подход. IU създаде кампуси за студенти, които искат да завършат обучението си на място, но също така предлага програми 100% онлайн за дистанционно обучение. Допустимите студенти могат да комбинират както онлайн, така и обучение в кампуса и да превключват между двете. По този начин студентите трябва да се развиват на лично и професионално ниво и да помогнат за напредъка в кариерата си чрез ориентирани към бъдещето, гъвкави обучения.

Защо IU?

 • Достъпни: насладете се на отстъпки за онлайн такси за обучение до 67%
 • Гъвкави опции за плащане: месечни вноски или плащане в пълен размер, предварително
 • Пълни такси: Включени материали за курса, без такси за кандидатстване
 • Гъвкаво: Започнете онлайн веднага, без фиксиран семестър
 • Учете и полагайте изпити 100% онлайн, със собствено темпо и график - 24/7 достъп до цифровите учебни материали на IU, където и да сте Кариерно ориентирани
 • IU предлага степени в търсените области със специализации
 • Курсовете съчетават теория и практическо приложение чрез казуси от реалния свят
 • Учете се от професионалисти в индустрията, които са експерти в своите области

Успейте в световен мащаб с IU

С IU можете да отворите врати към възможности за кариера по целия свят. Техните държавно акредитирани програми ще ви снабдят със съответните за индустрията знания и търсени умения, за да можете да се откроите на глобалния пазар на труда. Обучението в IU също ви дава достъп до техните изключителни онлайн кариерни услуги и събития и ви свързва с тяхната глобална мрежа от академични партньори, така че да можете да учите в САЩ, Канада или Австралия.

Мисията на IU

Това, което движи IU, е това, което движи вас: IU проектира програмите си така, че да бъдат възможно най-гъвкави и иновативни - без да жертва качеството. Те предоставят специализирана експертиза и иновативни учебни материали, както и се фокусират върху отлични услуги за студенти и професионални съвети. Програмите на IU предоставят специфични за даден предмет знания и меки умения с ориентиран към бъдещето подход и цифрови инструменти за подготовка на завършилите за международния бизнес свят.

Безплатен уебинар и въпроси и отговори

Уебинар: Учете онлайн с IU 15:00 - 15:45 (CEST)

Визови изисквания

• Студентите, които планират да провеждат цялото си обучение онлайн чрез виртуалния кампус на IU, не е необходимо да получават разрешение за пребиваване – независимо от тяхното гражданство.

• Студентите с гражданство на страна-членка на ЕС, които планират да посещават лекции в кампуса по време на част (или цялото) обучение, не се нуждаят от разрешение за пребиваване, за да влязат в Германия.*

• Студенти без гражданство на страна-членка на ЕС, които планират да посещават лекции в кампуса по време на част (или цялото) обучение, трябва да получат валидно разрешение за пребиваване, за да могат да учат в Германия.*

*Това се отнася само за студенти, които желаят да посещават един семестър или повече в кампуса в Германия.

Ако имате някакви въпроси относно процеса на кандидатстване за разрешение за пребиваване, моля, свържете се с консултантския екип на IU за обучение.

Стипендии и финансиране

Променете бъдещето си с IU - кандидатствайте и спестете до 67% за онлайн обучение!

IU винаги търси нови начини да ви помогне да комбинирате висококачествено образование, достъпно образование, независимо от вашите обстоятелства. Имате шанс да получите до 67% отстъпка от вашето онлайн обучение!

Лекциите на IU ще предложат голяма гъвкавост, давайки ви шанс да работите, да общувате и да изследвате нов континент, докато работите за вашето бъдеще.

Поискайте безплатна информация и се присъединете днес!

Класации

Акредитации, класации и членства

Акредитация

IU International University of Applied Sciences получи системна акредитация от EQAR, FIBAA, Германския съвет за акредитация, Германския съвет за наука и хуманитарни науки и WES Канада. Това означава, че техните курсове, преподаватели и учебни материали отговарят на строгите стандарти, които са били определени за тях и те вече могат да акредитират свои собствени програми.

Cambridge Assessment International Education / Диплома за средно образование A-Levels

IU е първият онлайн университетски партньор на Cambridge International за диплома за средно образование A-Levels. Студентите вече имат шанс да получат диплома за средно образование, докато учат за бакалавърска степен – без допълнителни разходи. A-Levels е уникален 12-месечен курс със 150-часово работно натоварване, който вземате заедно с вашите бакалавърски курсове. A-Levels завършва с изпит, който може да се полага повторно неограничен брой пъти.

Награди и класации

IU е първият германски университет, получил 99/100 в QS Stars Report, но също така оглави 6 от 25 категории в най-голямата класация на университетите в Германия от CHE. Наскоро онлайн MBA програмите на IU се класираха на 26-то място в Европа в престижната QS Online MBA класация, впечатляващо постижение и признание на международната сцена.

Членство

IU е член на Асоциацията на бизнес висшистите, Консорциума за онлайн обучение, AASCB и Глобалната образователна коалиция на ЮНЕСКО. Тези членства им дават връзки с други институции, компании и неправителствени организации, както и програми за висше образование и курсове за развитие на обучението през целия живот. Използвайки авангардни технологии, IU помага на нуждаещите се ученици да продължат образованието си и да се стремят към учене през целия живот.

Глобално признание и академични партньори

Световно признание

Тъй като IU е признат от WES Канада и САЩ, техните степени могат да бъдат преобразувани в точки според местните академични стандарти в Канадската имиграционна точкова система и Американската схема за оценка на имиграцията. През април 2023 г. IU стана първият германски университет, член на Асоциацията на индийските университети (AIU), единственият публичен орган в Индия, който установява чуждестранни институции. Това означава, че техните програми в кампуса са признати от работодатели в Индия и други нации от Британската общност.

Академични партньори

Чрез партньорства с академични институции от цял свят, IU предлага по-достъпен начин за студентите да учат и живеят в чужбина. IU Study Abroad Alliance позволява на студентите да започнат обучение онлайн в IU и да го завършат в партньорски университет в САЩ, Канада, Австралия или Европа, където възможностите за кариера са изобилни.

Препоръки на учениците

Местоположения

 • Berlin

  IU International University of Applied Sciences - Frankfurter Allee,73a, 10247, Berlin

  Програми

  Въпроси