IU International University of Applied Sciences – Online

IU International University of Applied Sciences – Online

IU International University of Applied Sciences – Online

Представление

Какво правим по различен начин

IU International University of Applied Sciences предоставя качествени програми за бакалавърски, магистърски и MBA степени с изцяло нов подход. Създадохме кампуси за студенти, които искат да завършат обучението си на място, но също така предлагаме нашите пълни програми онлайн за дистанционно обучение. Най-новото развитие в нашата история: Допустимите студенти могат да комбинират както онлайн, така и обучение в кампуса и да превключват между двете. По този начин ние даваме възможност на студентите да се развиват на лично и професионално ниво и помагаме за напредъка в кариерата им чрез ориентирано към бъдещето, гъвкаво обучение.

Научете повече за IU.

Нашата мисия

Това, което ни движи, е това, което движи вас: Ние проектираме нашите програми и курсове така, че да бъдат възможно най-гъвкави и иновативни – без да жертваме качеството. Ние предоставяме специализирана експертиза и иновативни учебни материали, както и се фокусираме върху отлични услуги за студенти и професионални съвети. Нашите програми се характеризират с ефективен трансфер на специфични за даден предмет знания и меки умения, за да подготвят завършилите за международния бизнес свят.

IU: Насочен към изискванията на световния пазар

Обучението в IU прави кариерата в глобална среда възможна и ние приветстваме студенти от цял свят. Ние ви подготвяме за вашата международна кариера с международно подходящо образователно съдържание и обръщаме голямо внимание на това да ви предоставим международна перспектива както за модулите за общо управление, така и за съдържанието по конкретни предмети. Ние предаваме нашето международно мислене във всичко, което правим, за да подготвим следващото поколение професионалисти за глобалния бизнес.

94% от нашите завършили си намират работа в рамките на първите три месеца след дипломирането си и след две години средно 80% имат управленски отговорности. Тези отлични резултати се основават на факта, че в допълнение към преподаването на професионална експертиза, ние се фокусираме върху обучението на социална и междукултурна компетентност. IU се гордее със своите възпитаници и впечатляващите кариери, които са изградили.

  • Акредитиран и признат в цял свят: Издигнете кариерата си с европейска степен
  • Достъпни степени: Вземете стипендия до 75%
  • Гъвкави опции за плащане: Без стрес и лесно!
158151_lsbu-xsmall

Две степени, двойно предимство

IU International University of Applied Sciences (IU) си партнира с London South Bank University, за да ви даде шанс да получите вашата степен валидирана от две институции. Когато изберете тази опция, ще завършите IU както с немска, така и с британска степен, което ви дава сериозен тласък в кариерата!

Тази възможност идва без допълнителни учебни курсове или пътуване

Безплатен уебинар и въпроси и отговори

Уебинар: Учете онлайн с IU 15:00 - 15:45 (CEST)

Класации

Акредитации, класации и членства

Акредитиран.

IU International University of Applied Sciences получи системна акредитация от EQAR, FIBAA, Германския съвет за акредитация, Германския съвет за наука и хуманитарни науки и WES Канада. Това означава, че техните курсове, преподаватели и учебни материали отговарят на строгите стандарти, които са били определени за тях и те вече могат да акредитират свои собствени програми.

Cambridge Assessment International Education / Проучване за диплома за средно образование Pathway.

IU е първият онлайн университетски партньор на дипломата за средно образование на Cambridge International Pathway. Работейки с Кеймбридж, IU предлага на студентите специален шанс да завършат дипломата си за средно образование, докато учат за бакалавърска степен. Тъй като те са необходими за вашата бакалавърска степен, тези курсове за диплома за средно образование са безплатни. The Study Pathway е уникален 12-месечен курс със 150-часово работно натоварване, който приемате заедно с вашите бакалавърски курсове. Pathway завършва с изпит, който може да се полага неограничен брой пъти.

Носител на награди.

В текущата класация на CHE (2020-2022), IU оглавява областта на бизнес администрацията в категориите „Общи условия на обучение“, „Контакт с преподаватели“, „Предлагани учебни програми“, „Изпити“, „Организация на обучението“ и „Практически Ориентация“, спечелвайки общо шест от 25 категории и постигайки повече класации в топ категории от която и да е от над 300 институции. IU получи 5-звездна оценка за онлайн обучение и резултат от 99 от 100 в QS, Quacquarelli Symonds, Stars Report, което го прави първият германски университет, получил такава класация. Освен това получи наградата FIBAA Premium Seal за дигитално съвършенство и се отличи в 15 от 23 критерия, включително категории като ориентиране към бъдещето, управление на знания, осигуряване на качеството на преподаването и запазване на рейтинга за следващите пет години. Това е единственият доставчик на обучение, който получава наградата за услуга на DtGV за 2022 г. от Германското общество за потребителски изследвания, като се има предвид, че има специализиран академичен персонал и обучени треньори, които гарантират, че студентите получават подкрепа по време на обучението си.

Свързан.

IU е член на Асоциацията на бизнес висшистите, Консорциума за онлайн обучение, AASCB и Глобалната образователна коалиция на ЮНЕСКО. Тези членства им дават връзки с други институции, компании и неправителствени организации, както и програми за висше образование и курсове за развитие на обучението през целия живот. Използвайки авангардна технология, IU помага на нуждаещите се студенти да продължат образованието си и да се стремят към учене през целия живот.

Местоположения

Местоположения
  • Bad Honnef

    Bad Honnef, Германия

    Въпроси