Keystone logo
© Eli Haney, Northwest University photographer
Jagaad Academy

Jagaad Academy

Jagaad Academy

Представление

Jagaad Academy е онлайн, глобален тренировъчен лагер, който предоставя почасови, напълно практически онлайн курсове на живо за преден и бек-енд разработка. Jagaad Academy се фокусира върху преподаването на най-търсените технологични стекове и върху развитието на мислене, което включва работа в екип, решаване на проблеми, лидерство, ефективна комуникация, адаптивност и много повече.

Bootcamp за Front End Development обхваща различни теми, включително HTML, CSS, JavaScript, React, Next.js, Redux, SCSS, TypeScript, Git, Figma и адаптивен уеб дизайн. Back End Development Bootcamp обхваща теми като PHP, обектно-ориентирано програмиране, рамки, релационни бази данни, Git и уеб услуги. По време на курса студентите ще създават сървърни приложения, които да добавят към своите портфолиа.

Jagaad Academy приветства топло както новодошлите, така и хората с предишен опит в кодирането. Процедурата по приемане се провежда чрез ръководен онлайн процес на записване, който включва тест за логически и технически умения, тест за владеене на английски език и незадължително интервю с HR.

Jagaad Academy предлага цялостни кариерни услуги на своите студенти, включително 1:1 инструктаж за трудни умения, персонализирано кариерно коучинг и възможности за работа в мрежа, за да подготвят студентите за реални предизвикателства в индустрията. Jagaad Academy предоставя различни опции за плащане, включително предварително плащане, планове на вноски и плащане след курса, за да отговори на вашите нужди. Готови ли сте да започнете бързо кариерата си в технологичната индустрия? Освен стандартен онлайн курс, Jagaad Academy предлага ценна подкрепа при изготвянето на вашето портфолио и автобиография, гарантирайки, че ще започнете кариерата си по правилния път. За допълнителни подробности посетете нашия уебсайт.

Препоръки на учениците

Въпроси