Keystone logo
John Jay College of Criminal Justice Online

John Jay College of Criminal Justice Online

John Jay College of Criminal Justice Online

Представление

John Jay Online е мястото, където можете да се свържете със степен, сертификат и програми за професионално развитие в John Jay College от всяка точка на света. Ако се интересувате да продължите образованието си или да напреднете в кариерата си, имаме онлайн програми, които могат да отговорят на вашите нужди и интереси. Разбираме, че връщането в училище е основно решение и връщането в училище „онлайн“ може да е ново и за вас. Членовете на онлайн екипа на Джон Джей винаги ще бъдат на разположение по телефона или по имейл, за да ви помогнат с вашето решение. Ние ще бъдем там, за да отговорим на вашите въпроси и да ви насочим през процеса на кандидатстване и след това.

Независимо дали следвате аспирантура или искате да напреднете в кариерата си чрез професионално обучение, помислете за програми, предлагани от John Jay Online. Нашата примерна репутация в наказателното правосъдие, публичната администрация, управлението на сигурността, вътрешната сигурност, разследващата психология, съвременната полиция и ръководството на правоприлагащите органи ще ви дадат образование, което е авангардно, интелигентно и завладяващо. Нашите екипи за поддръжка на студенти и екипи за подкрепа при записване, заедно с разумното ни обучение, ще ви дадат възможност да се обучавате в институция за социална справедливост с най-висока степен. Направи разлика. Спечелете диплома от колежа по наказателно правосъдие „Джон Джей“ в градския университет в Ню Йорк и бъдете сред глобалната мрежа от възпитаници от над 60 000 възпитаници на колежа „Джон Джей“, работещи за правосъдие.

English Language Requirements

Удостоверете владеенето на английски език с Duolingo English Test! DET е удобен, бърз и достъпен онлайн тест по английски език, приет от над 4000 университета (като този) по целия свят.

Местоположения

  • New York

    West 59th Street,524, 10019, New York

    Въпроси