© Will Kirk
Johns Hopkins University

Johns Hopkins University

Johns Hopkins University

Представление

Johns Hopkins University, основан през 1876 г. и класиран на седмо място сред националните университети през 2022 г. от US News and World Report, е първокласен изследователски университет с кампуси в Балтимор, Мериленд и Вашингтон, окръг Колумбия. Посветен на стремежа към знания и ангажиран с култивирането на всеки студент капацитет за учене през целия живот, Johns Hopkins насърчава независими и оригинални изследвания и се стреми да донесе ползите от откритията на света. Отделът за академични програми за напреднали Johns Hopkins University предлага програми за професионални дипломи и сертификати за висше образование за възрастни, търсещи гъвкавост, напредък в кариерата и лично обогатяване.

Приемане

JHU AAP Общи изисквания за прием

Изискванията за прием варират в зависимост от програмата, за която кандидатствате. За по-конкретна информация относно програмата, която ви интересува, моля, свържете се с нас или прочетете страницата на съответната програма. Въпреки това, критериите за прием в целия университет включват следното:

 • Бакалавърска степен от регионално акредитиран американски колеж или университет (или текущо записване в последния семестър на бакалавърското обучение). Постмагистърските сертификати на AAP също изискват завършване на магистърска степен или еквивалент.
 • Кандидатите, които са получили бакалавърската си степен в страна извън Съединените щати, трябва да предоставят оценка на пълномощията за курс по курс и резултати от TOEFL или IELTS, ако английският не е техният първи език.
 • Минимален среден успех от 3.0 по скала 4.0. Покриването на изискването за минимален среден успех не гарантира допускане.

Местоположения

 • Washington

  555 Pennsylvania Avenue NW, Washington, DC, 20001, Washington

 • Washington

  555 Pennsylvania Avenue NW, Washington, DC, 20001, Washington

  Въпроси