Jack Welch Management Institute

Jack Welch Management Institute

Jack Welch Management Institute

Представление

Защо JWMI

MBA на Jack Welch е като всеки друг престижен MBA. И все пак не е като никой друг.

Учете се от Джак Уелч, главен изпълнителен директор на печелившите принципи на изпълнителния директор.

Докато други училища учат големи бизнес лидери, нашето е построено от един. В Jack Welch Management Institute на Джак Уелч студентите имат уникална възможност да се учат от JWMI , някои от най -влиятелните ръководители на днешния ден, много от които бяха наставлявани директно от Джак. Печелившата и изпитана във времето философия на Джак за развитието на лидерството, управлението на хората и др. Е вплетена във всеки елемент от програмата.

Създаден от Джак и екип от известни бизнес учени от цял свят, всеки курс е проектиран да постигне възможно най -добрите резултати на студентите. Нашите скорошни данни от JWMI завършилите JWMI1 разкриха:

 • 98% от възпитаниците са оценили цялостния си опит в програмата Добър или Отличен
 • 98% от възпитаниците биха препоръчали програмата на други
 • 92% от възпитаниците казват, че доверието им като лидер е нараснало

JWMI излизат от програмата със свръхзаредени лидерски умения. Тази формула за успех непрекъснато предизвиква вас и вашите съученици с богато и подходящо съдържание-което ви позволява да се включите в актуалния дебат за нововъзникващите бизнес новини и да останете в крак с световната икономика.

Разликата в JWMI е несъмнена.

Студентът е наш клиент

Най -добрите бизнеси са съсредоточени върху клиентите и ние вярваме, че бизнес училищата трябва да се управляват по същия начин.

В JWMI ние сме обсебени от това да предоставим най -високата стойност на нашите студенти. Гордеем се, че сме класирани на първо място по удовлетвореност от възможността незабавно да приложите наученото към работата си и в готовността да препоръчате програмата от поети и квантове.

И точно като други големи бизнеси, които се фокусират върху своите клиенти, ние държим себе си отговорни, като изследваме удовлетвореността на учениците и прилагаме промени в програмата въз основа на тези резултати. Нашият рейтинг на Net Promoter Score (NPS) е средно над 80, което се привежда в съответствие с най-добрите организации за обслужване на клиенти, включително Southwest и Apple, и изпреварва повечето магистърски програми за МВА, които отчитат средно NPS само 27.

Учете се с топ изпълнителни директори

За да бъдеш най -добрият, трябва да се учиш от най -добрите. JWMI включват изключителни видео лекции от Джак Уелч и над три дузини ръководители на C-suite от най-добрите компании в света, включително Berkshire Hathaway, Netflix, Medtronic, Walgreen's, Boeing, McDonald's и много други световни организации. Нашите поредици от лекции „Експерти по практика“ позволяват на студентите да научат доказани уроци по лидерство и бизнес практики и са изключителни за JWMI .

Научете в понеделник. Кандидатствайте във вторник.

Направете незабавно въздействие върху кариерата си. Нашата програма се ръководи от прозрения, повдигнати от първите линии на бизнеса; нашите мощни онлайн курсове по МВА са предназначени да окажат незабавно въздействие върху вашата работа. На първо място по удовлетвореност от възможността да приложите наученото към работата си, ще придобиете основите в ключови области като операции, маркетинг и финанси. Освен това ще се научите да набирате, наемате и мотивирате най -добрите хора, да създавате печеливши стратегии, да увеличавате производителността, да изграждате култура и да водите екипи до най -добро представяне. Много студенти виждат бързи резултати и доходоносна възвръщаемост на инвестициите си от тези приложения. Повече от 2 от 3 студенти получават повишение или повишение, докато са в програмата.

Факултет от най-високо ниво

Страстни ръководители от някои от най -добрите компании в света ще ви помогнат да постигнете професионалния си потенциал. JWMI са избрани заради страстта си да ангажират, предизвикват и вълнуват студенти като вас всеки ден в онлайн класната стая.

А опитът им за високи постижения е без аналог от други образователни институции. Въз основа на обратна връзка, предоставена от нашите възпитаници като част от поетите и количествените програми за най -добри онлайн MBA програми за класиране през 2021 г., ние също бяхме наименувани:

 • #1 в общото качество на преподавателите
 • №1 във възможностите за създаване на добри връзки с преподавателите

Максимална гъвкавост

Ускорете кариерата си, без да напускате настоящата си работа. Нашият гъвкав, интерактивен 100% формат онлайн курс е класиран на 2 -ро място в Гъвкавостта и на 1 -во място в Удовлетвореност от асинхронното обучение от поети и квантове2. Учебната програма е създадена, за да ви позволи да спечелите дипломата си по вашия график, независимо къде се намирате в живота и кариерата си.

JWMI програма на JWMI е създадена за работещи професионалисти като вас; 99% от студентите ни са активно заети по време на програмата. Нашата учебна програма е предназначена за мобилни и таблетни устройства, което ви позволява да завършите курсовете си навсякъде. Няма определени часове за лекции. Влезте и завършете работата си до три седмици предварително, за да поемете бизнес пътуванията и семейните ангажименти.

Надежден и акредитиран

JWMI гордост притежава два надеждни образователни печата на одобрение. Ние сме програмно акредитирани от Съвета по акредитация за бизнес училища и програми (ACBSP). В допълнение, JWMI е част от университета Strayer, който е регионално акредитиран от Комисията за висше образование на Средните щати (MSCHE) (3624 Market Street, Philadelphia, PA 19104. 267.284.5000), който е един от шестте регионални акредитиращи органа в Съединените щати. Комисията е институционална акредитираща агенция, призната от американския министър на образованието и Съвета за акредитация на висшето образование.

Класации

Jack Welch Management Institute е признат за водеща MBA програма от уважавани медии. Тези постижения демонстрират JWMI за отлични постижения.

Статистика

JWMI класа JWMI

Възможността да се учи от състуденти е неразделна част от всяка MBA програма.

JWMI може да се похвали с разнообразна студентска популация от хора по света, които обичат бизнеса и са гладни да се развиват като лидери. В нашата онлайн среда имате уникална възможност да споделяте идеи с ръководители, мениджъри на екипи, предприемачи и индивидуални сътрудници в много индустрии и географии и в различни етапи от кариерата им.

 • 1900+ записани студенти и 2400+ възпитаници
 • Матури от 47 щата и 68 държави
 • 51% жени, 49% мъже
 • Средна възраст: 40
 • Среден опит: 15 години
 • 18% международни

Източник: JWMI студентския профил на JWMI към зимата на 2021 г

Работят в едни от най-добрите компании

 • Амазонка
 • Microsoft
 • Fedex
 • Кока Кола
 • Nielsen
 • Medtronic
 • Уелс Фарго
 • Verizon

  Стипендии и финансиране

  Начини да си позволите MBA

  Помощ за обучение

  Много компании предлагат помощ за обучение или възстановяване на разходи, за да помогнат за плащането на вашето MBA образование.

  Финансова помощ

  Има редица безвъзмездни средства и заеми, достъпни за квалифицирани студенти чрез федерална финансова помощ.

  Стипендии

  JWMI предлага стипендии, вариращи от $1,000 до $23,100. В допълнение към условията по-долу, студентите трябва да отговарят на други изисквания за допустимост и прием.

  Стипендия на декана:

  Отворено за жители на Съединените щати с бакалавърска средна оценка от 3,25 или повече, които са взели GMAT или GRE през последните пет години и са получили съответно 530 или повече или 310 или повече.

  Международна стипендия за лидерство:

  Отворено за нерезиденти на САЩ, отговарящи на определени избрани изисквания за допустимост.

  Стипендия на Джон Ф. Уелч:

  Предлага се за студенти, които отговарят на поне един от следните критерии:

  • 7+ години управленски опит
  • Спечели бакалавърска средна оценка от 3,25 или по-висока
  • Преди това са завършили магистърска степен
  • Завършили университета Strayer

  Стипендия на ветераните:

  Отворено за всички квалифицирани американски ветерани. Стипендията се прилага преди да се приложи каквото и да е образователно обезщетение за VA.

  Други стипендии:

  Моля, попитайте при приемен служител за други стипендии, които може да са приложими.

  Местоположения

  Местоположения
  • 2303 Dulles Station Blvd, 20171, Herndon

  Въпроси