Keystone logo
Kelley Direct Online

Kelley Direct Online

Kelley Direct Online

Представление

Училището Kelley предлага първокласно бизнес обучение, насочено към насочване към вашите истински успехи.

В Келли училище по бизнес, ние сме в бизнеса за създаване на кариера инерция. Нашите ученици имат таланта да успеят, скромността да расте и упоритостта да издържи. Този дух, съчетан с образование, което само елитното училище "Кели" може да достави, има за резултат завършилите с необходимите знания и умения, за да посрещнат новите предизвикателства, да направят положителни промени и да допринесат за организациите си от първия ден.

Нашите преподаватели изискват и получават най-доброто от нашите ученици. Кели ученици се научават как да управляват резултатите. Това качество се отразява в изключителната ни академична учебна програма, репутацията на нашите дипломирани кариерни услуги и нашата глобална позиция като висше бизнес училище.

74119_74086_KelleyDirectOnlineSchoolprofilepageimage_students.jpg


Проектиран за днешните зает професионалисти, Kelley онлайн степени ви дават опции, докато преследвате целите си в кариерата.


Строгите учебни планове на Kelley се предлагат в гъвкав, интерактивен формат, който работи за заети професионалисти, които искат да получат магистърска степен по бизнес администрация или онлайн степен по магистърска степен.

Всеки аспект на Kelley Direct е проектиран с днешния наемен професионалист, от предлагането на максимална гъвкавост в планирането и степента на завършване, до това как се провеждат нашите курсове. Нашата специализирана факултета и доказана технологична платформа, заедно с пребиваващите в Kelley Connect Weeks и възможностите за глобално потапяне гарантират, че ще бъдете напълно ангажирани с вашите професори, съученици и света - както във виртуална среда на класна стая, така и лично.

76198_OnlineMBA1USNewsrankingsimage.JPG
76199_Financialtimes2018image.JPG

Местоположения

  • USA Online

    USA Online, Съединени Американски Щати

Въпроси