Keystone logo
© Eli Haney, Northwest University photographer
Kentucky Wesleyan College

Kentucky Wesleyan College

Kentucky Wesleyan College

Представление

За Уеслиън

Кентъки Уеслиън Накратко

 • Местоположение: Намираме се в Оуенсборо, Кентъки - град на река Охайо. KWC е само на 40 минути източно от Евансвил, Индиана, на 2 часа северно от Нешвил, Тенеси, 2 часа западно от Луисвил, Кентъки и 4 часа източно от Сейнт Луис, Мисури. Daviess County е дом на 94 000 жители.

 • Академици: Kentucky Wesleyan College предлага 29 специалности и 13 предпрофесионални учебни програми. Съотношението студент към факултет е 12: 1.

 • Средна прогноза за пролетта на 2015: ACT = 22, SAT = 980 (критично четене и математика), GPA = 3.27. Над една трета ранг в топ 25% от завършващите ги гимназии.

 • Факултет: Повече от 88% от нашия факултет има докторска степен. или терминална степен.

 • Обединена методистка връзка: Kentucky Wesleyan College е одобрен от университетския сенат на Генералния съвет по висше образование

 • Атлетика: Кентъки Уеслиан Пантери се състезават в NCAA Division II и са членове на Голямата среднощна атлетична конференция . Междурегионалните мъжки отбори включват бейзбол, баскетбол, кръст, писта, поле, голф, футбол и футбол. Жените се състезават в баскетбол, кръст, ски, поле, голф, футбол, софтбол, тенис и волейбол.

Нашата мисия

Ето нашата мисия: Kentucky Wesleyan College в партньорство с Обедината методистка църква насърчава свободното изкуство, което подхранва и подготвя учениците интелектуално, духовно и физически за постигане на успех в живота.

Какво значи това? Това означава, че повече от 150 години сме служили на студентите в традициите на либералните изкуства, а през следващите 150 години в Кентъки Уеслийн студентите ще се научат да мислят критично, да комуникират ефективно и да живеят етично в един сложен, бързо променящ се свят.

Успехът на всеки студент е наш основен приоритет. Всеки курс, който предлагаме, и всеки опит в университета ви води до една цел - дипломирането.

Като нов студент ще започнете персонално пътуване в деня, в който пристигнете в колежа. Ще Ви помогнем да създадете уникална пътна карта за успеха на колежа с академични, социални и извънкласни цели.

Вътре и извън класната стая ще почувствате насърчаването на една близка общност, ангажирана с вашето благополучие и дългосрочен успех, а нашия жизнен и приветлив университет ще ви предложи вълнуващи възможности за социални услуги и лидерство.

Пътят на Уесли

В Кентъки Уеслийн вярваме в образование, което далеч надхвърля учебника, екрана на компютъра или писмения изпит. Лидери от следващото поколение са тези, които са били образовани с широка представа за това как отношенията имат значение в цялостния успех на нашия свят.

Следователно, ние вярваме в "Уеслианския път" на живот и живот. Уеслианският път се основава на четири принципа, които включваме във всяко нещо, което правим:

 1. Правим всичко с Хонор .

 1. Ние винаги подкрепяме всеки друг .

 1. Ние ще се справим с несигурността.

 1. Ние обичаме всеки друг в Христос.

Научете повече за The Wesleyan Way.

акредитация

Kentucky Wesleyan College е акредитиран от Южната асоциация на колежите и училищата Комисия по колежи, за да присъжда степен бакалавър.

Свържете се с Комисията по колежи, 1866 Южна Лейн, Decatur, Грузия 30033-4097, телефон 404-679-4500, на адрес http://www.SACSCOC.org за въпроси относно акредитацията на Kentucky Wesleyan College .

Местоположения

 • Owensboro

  Frederica Street,3000, 42301, Owensboro

Въпроси