Keystone logo
Kepler College - Astrological Education

Kepler College - Astrological Education

Kepler College - Astrological Education

Представление

Кеплер започна като мечта да подобри образователните възможности за астролозите. Първоначално това е под формата на 4-годишен колеж, който включва астрологични изследвания, включени в програма за либерални изкуства. Колежът включва специализирани учебни курсове, за да представи обзор на техники от различни култури и периоди от време.

Нашето обещание за нашите студенти и поддръжници е, че Kepler ще се придържа към основната си цел: да предостави висококачествена образователна възможност за всеки, който се интересува от широката област на астрологията и как се практикува в различни периоди от време и различни култури през днешен ден.

Kepler привлича широк кръг хора от всички краища на Съединените щати и по света, както като студенти, така и като учители. Нашите ученици идват, защото търсят астрологично образование от световна класа. Нашите учители идват в Кеплер, защото са експерти в своята област и обичат шанса да предадат своя опит. Нашият съвет на настоятелите идва, защото те искат да участват активно в продължаването и изграждането на институция за астрологично образование от световна класа.

Местоположения

  • Lynnwood

    4630 200th Street SW, St H | Lynnwood, WA 98036, WA 98036, Lynnwood

    Въпроси