Key West University

Key West University

Key West University

Представление

относно

В днешната бързи темпове на глобална бизнес среда, ангажирането с ученето през целия живот е от решаващо значение, за да се гарантира, че вашите умения остават уместни за работодателите.

Онлайн технологиите за обучение и мобилните устройства са направили преследването по-достъпна и по-гъвкава от гледна точка на управлението на времето, отколкото някога преди.

Key West University малкият среден размер на класовете на Key West University (15 студенти) и личните консултанти за обучение се грижат всеки студент да получи индивидуалната подкрепа, от която се нуждаят, за да завърши обучението си.

Факултетът и служителите на KWU смятат, че академичният и кариерният успех на нашите ученици е наш основен приоритет.

Катлийн Забелина, директор на кампуса

Key West University","author_url":"","source":""}" alt="152256_152137_universityprofile.jpg" />

152256_152137_universityprofile.jpg

история

Key West University (KWU) е 100% онлайн университет.

Университетът е основан от група от международни професионалисти в областта на бизнеса и образованието с над 40-годишен съвместен опит.

Връзките им с глобалната бизнес общност им дават ясно разбиране за уменията, които студентите трябва да изградят успешно в кариерата си както в бизнеса, така и в правото.

Мисия

Мисията на Key West University (KWU) е да създаде международна общност от академични и професионални професионалисти, които мислят иновативно и сътрудничат, за да подготвят студентите с уменията и компетенциите, които работодателите ценят в днешната глобална бизнес среда.

Визия и цел

 • качество
  KWU се ангажира да предостави релевантен глобален образователен опит.
 • Поносимостта
  Образователните предложения на KWU са предназначени да посрещнат финансовите нужди на широк кръг от студенти.
 • Интегритет
  Студентите и преподавателите ще се стремят да поддържат високи етични стандарти по време на опита си в KWU, които ще бъдат пренесени в света на труда.
 • Кариерно ориентирано обучение
  Нашите учебни програми имат за цел да дадат на студентите практически умения, оценявани от работодателите в днешната глобална бизнес среда.
 • Индивидуализирана поддръжка
  Всеки ученик ще има личен съветник по учене, който ги мотивира да завършат образователното си пътуване.
 • Местен и глобален опит
  Приблизително седемдесет процента (70%) от програмните инструктори са базирани в САЩ, а 30% (30%) са международни преподаватели. Разнообразната гама от умения, академичен и професионален опит на факултета на KWU подкрепят мисията на нашия университет. Факултетът и персонал работят в тясно сътрудничество, за да подготвят студентите с уменията и знанията, изисквани от работодателите за успех в световната работна сила.

KWU е лицензиран от Министерството на образованието на Флорида под лиценз № 5988.

Местоположения

 • Jacksonville

  10151 Deerwood Park Blvd Building 200, Suite 250, 32256, Jacksonville

Въпроси