Keystone logo
© BIMM University
King's College London Online

King's College London Online

King's College London Online

Представление

Защо King's Online?

Същото качество. Същата академична строгост. Доставя се гъвкаво.

King's College London е сред най-престижните университети в света.

Нашите водещи в света изследвания са в основата на нашия подход към преподаването и това важи и за нашите онлайн курсове.

Нашите онлайн курсове се преподават от същите изтъкнати учени като нашите курсове в университета - единствената разлика е гъвкавият начин на доставка. Обучението се осъществява във време и място, което е най-удобно за нашите ученици.

Курсовете са разработени специално за онлайн аудитория, използвайки редица дейности, включително видео, онлайн викторини, дискусионни форуми, онлайн четения.

Студентите на King's Online се ползват от същите ресурси и подкрепа на студентите по време на обучението си, включително достъп до библиотечни услуги, академични умения за писане, консултиране и съвет за кариери.

Студентите на King's Online също имат възможност да си сътрудничат с мрежа от други King's Online студенти от цял свят. След завършването си, студентите на King's Online се присъединяват към нашата добре свързана и активна международна мрежа от възпитаници.

Кинг се нарежда на високо ниво по отношение на пригодността за заетост на завършилите и има специализирана кариерна служба, която помага на учениците да намерят подходящата кариера за тях. В допълнение, завършването на онлайн курс демонстрира ключови умения за пригодност за заетост, които са много търсени от организации от цял свят.

Местоположения

  • London

    Strand, WC2R 2LS, London

Въпроси