Keystone logo
Lebanese American University Online

Lebanese American University Online

Lebanese American University Online

Представление

Онлайн степени от Ливанско-американски университет

Напреднете в кариерата си с онлайн степен от Ливанския американски университет (LAU). Нашите иновативни програми предоставят образованието, от което се нуждаете, за да се отличите в избраната от вас кариера и отварят врати към безгранични възможности.
С ангажимент за създаване на глобално разнообразна и културно богата учебна общност, която предоставя достъпно висше образование, независимо от местоположението на студента или социално-икономическия му произход, LAU е мястото, където можете да разгърнете своя потенциал. Като 100% онлайн студент можете да изпитате академични постижения и модерна учебна програма с разнообразна глобална перспектива.
Ливанският американски университет работи съгласно харта от Борда на регентите на Университета на щата Ню Йорк и е акредитиран от Комисията за висше образование на Нова Англия (NECHE). Техните 100% онлайн програми са получили одобрение от борда на образователния отдел на щата Ню Йорк, което означава, че учебната програма на курса отговаря на академичните критерии на други американски университети.

Разгледайте нашите програми

Ускорени онлайн кариерни програми

MBA по глобална бизнес администрация онлайн

Подгответе се за успех като ефективен, етичен бизнес лидер в кариери по целия свят. Онлайн MBA съчетава съвременни подходи на преподаване, уникален опит в обучението и разнообразни избираеми опции, за да предостави иновативно, авангардно бизнес образование. Повечето студенти завършват степента си за две години, но е налична опция за ускорено обучение, при която можете да удвоите курсовете и да завършите след 12-14 месеца.
Онлайн MBA по бизнес анализи
Преодолявайте пропастта между анализа и бизнес администрацията, за да се подготвите за търсените роли на бизнес анализатор. Онлайн MBA по бизнес анализ ви предоставя необходимите технически умения и знания, за да напреднете в кариерата си и да придобиете жизненоважни стратегически умения, умения за решаване на проблеми и вземане на решения в днешния свят. Не се изисква предишен опит в анализите. Предлага се опция за ускорено обучение, при която можете да удвоите курсовете и да завършите само за 12-14 месеца.

Онлайн MBA по управление на здравеопазването

Онлайн MBA степента по управление на здравеопазването изследва статистика, данни и предприемачество в рамките на непрекъснато променящата се област на здравеопазването. В допълнение, степента предлага разнообразни онлайн избираеми опции, които ви позволяват да изследвате избраната от вас област на обучение, като същевременно придобивате изключителни управленски умения, които можете незабавно да приложите в кариерата си. Завършете дипломата си за две години и станете световен лидер в управлението на здравеопазването.
Онлайн MS Applied Artificial Intelligence
Придобийте експертните познания, от които се нуждаете, за да приложите, оцените и допринесете за развитието на AI техники. Програмата може да бъде завършена само за две години и не се изисква предишен AI технически опит за прием. Като студент ще се обучавате онлайн от преподаватели с реален опит в технологиите с изкуствен интелект във виртуална класна стая, проектирана да отговаря на вашия график.

Онлайн MS по компютърни науки

Развийте авангардни набори от умения, от които се нуждаете, за да успеете в бързо развиващата се технологична област в Близкия изток и извън него. Ще получите напреднало разбиране на теми като анализ на данни, изкуствен интелект и машинно обучение и ще приложите наученото в редица глобални контексти.
Онлайн MS International Construction Management
Развийте усъвършенстваните познания за управление на строителната индустрия, от които се нуждаете, за да успеете в разрастващия се глобален строителен пазар. За разлика от други програми за управление на строителството, тази степен е международно фокусирана. Ние сме уникално позиционирани географски и културно, за да предложим цялостна програма, която се фокусира върху разширяващия се глобален строителен пазар.

Онлайн сертификат за киберсигурност

Този сертификат е предназначен да осигури подобрено обучение за ИТ професионалисти, съчетавайки основни концепции и принципи с излагане на нови технологии и решения. Ще получите практическо разбиране на ключови въпроси, свързани с основната криптография, мрежовата сигурност и компютърната криминалистика.

Онлайн сертификат за изкуствен интелект и наука за данни

Придобийте специализирани знания в областта на изкуствения интелект и науката за данните само за шест месеца. Деветте кредита, спечелени чрез сертификационната програма, могат да бъдат приложени към университетската онлайн програма MS in Computer Science. Ще проучите задълбочена учебна програма, преподавана от опитни и разнообразни преподаватели и ще се свържете със студенти в магистърската програма.

Бързи факти

 • Обвързан номер 1 университет в Ливан от THE World University Rankings за 2024 г
 • №1 за международна перспектива в Ливан от THE World University Rankings за 2023 г
 • #22 в арабския свят от QS University Rankings в арабския регион за 2023 г
 • №2 за пригодност за заетост на висшисти в Ливан според QS Graduate Employability Rankings за 2022 г.
 • 100% онлайн степени
 • 46 000 възпитаници по целия свят

Защо ливански американски университет?

Ние даваме възможност на нашите студенти да намерят своя път към успеха чрез ангажимент към академични постижения. Нашите отличени преподаватели и разнообразно студентско население създават конкурентна и грижовна общност, обхващаща целия свят.

 • Глобално разнообразна общностНие се ангажираме да създадем разнообразна и богата на култура общност, която осигурява достъпно образование за всички.
 • Съвременна учебна програмаЧрез съвременните методи за обучение и обучения опит в индустрията, вие ще завършите със знанията и уменията, които са ви необходими, за да напреднете в кариерата си.
 • Уважаеми преподавателиНашият факултет се отличава с преподаване, изследвания и общественополезен труд, внасяйки ценен експертен опит в индустрията и подходящ опит в онлайн класната стая и предоставяйки индивидуална поддръжка.
 • Подготовка на кариератаПрепоръчваме ви да откриете своята страст и да възприемете предприемаческия дух на LAU. Завършилите LAU са силно приложими, като 82% от завършилите търсят работа в рамките на една година след завършване на образователната степен.Научете повече за нас
 • Гъвкаво онлайн обучениеПрисъединете се към нашата подкрепяща академична общност, свържете се с вашите преподаватели и се свържете с ученици от цял свят. Нашите онлайн програми осигуряват същото академично качество като предложенията в университета с гъвкавостта, от която се нуждаете за успех.

Бъдете в основата на всичко.

Изисквания за прием по програмата

Демонстрирайте своя ангажимент и готовност да успеете в бизнес училището, като вземете изпита GMAT – най-широко използваният изпит за прием, който измерва вашите умения за критично мислене и разсъждение.

Изтеглете мини теста GMAT, за да получите представа за въпросите, които ще намерите в изпита.

Местоположения

 • Lebanon

  Lebanon, Ливан

  • New York

   New York, Съединени Американски Щати

   Въпроси