Lebanese American University Online

Lebanese American University Online

Lebanese American University Online

Представление

Онлайн степени от Ливанския американски университет

Напреднете в кариерата си с онлайн степен от Ливанския американски университет. Нашите иновативни програми предоставят образованието, от което се нуждаете, за да се отличите в избраното от вас развитие и да отворите вратите към неограничени възможности.

С ангажимент за създаване на глобално разнообразна и културно богата учебна общност, която предоставя достъпно висше образование, независимо от местоположението на студента или социално-икономическия му произход, LAU е мястото, където можете да разгърнете своя потенциал. Като студент от Ливанско-американския университет можете да изпитате академични постижения и модерна учебна програма с глобална перспектива.

Ливанският американски университет работи съгласно харта от Борда на регентите на Университета на щата Ню Йорк и е акредитиран от Комисията за висше образование на Нова Англия (NECHE) . Техните 100% онлайн програми са получили одобрение от борда на отдела по образование на щата Ню Йорк, което означава, че учебната програма на курса отговаря на академичните критерии на други американски университети.

Разгледайте нашите програми

Ускорени, фокусирани върху кариерата онлайн програми

Онлайн Global MBA (магистър по бизнес администрация)

Онлайн Global MBA в Lebanese American University предлага работещи професионалисти и наскоро завършили гъвкавостта да завършат висша степен, като същевременно отговарят на изискванията на работата и живота. Ще завършите MBA програмата си онлайн с връстници от цял свят и ще завършите, готови за изискванията и предизвикателствата на съвременното бизнес лидерство.

Онлайн MBA по бизнес анализи

Класиран на първо място в Ливан за бизнес и мениджмънт1, Ливанският американски университет ви помага да преодолеете пропастта между анализите и бизнес администрацията, за да се подготвите за търсените роли в бизнес анализаторите. Онлайн MBA по бизнес анализ ви предоставя необходимите технически умения и знания, за да напреднете в кариерата си и да придобиете жизненоважни стратегически умения, умения за решаване на проблеми и вземане на решения в днешния свят. Не се изисква предишен опит в анализите.

Онлайн MS Applied Artificial Intelligence

Онлайн магистърската степен по приложен изкуствен интелект предоставя експертните познания, от които се нуждаете, за да приложите, оцените и допринесете за разработването на техники за ИИ. Програмата може да бъде завършена само за две години и не се изисква предишен AI технически опит за прием. Като студент ще се обучавате онлайн от преподаватели с реален опит в технологиите с изкуствен интелект във виртуална класна стая, проектирана да отговаря на вашия личен график.

Онлайн магистърска степен по компютърни науки

Гъвкавата онлайн магистърска степен по компютърни науки предоставя най-модерните набори от умения, от които се нуждаете, за да успеете в бързо развиващата се технологична област в Близкия изток и извън него. Ще получите напреднало разбиране на теми като анализ на данни, изкуствен интелект и машинно обучение и ще приложите наученото в редица глобални контексти.

Онлайн MS International Construction Management

Развийте усъвършенстваните познания за управление на строителната индустрия, от които се нуждаете, за да успеете в разрастващия се глобален строителен пазар. За разлика от други програми за управление на строителството, тази степен е международно фокусирана. Ние сме уникално позиционирани географски и културно, за да предложим цялостна програма , която се фокусира върху разширяващия се глобален строителен пазар.

Онлайн сертификат за киберсигурност

Този сертификат е предназначен да осигури подобрено обучение за ИТ професионалисти, съчетавайки основни концепции и принципи с излагане на нови технологии и решения. Ще получите практическо разбиране на ключови въпроси, свързани с основната криптография, мрежовата сигурност и компютърната криминалистика.

Онлайн сертификат за изкуствен интелект и наука за данни

Придобийте специализирани знания в областта на изкуствения интелект и науката за данните само за шест месеца. Деветте кредита, спечелени чрез сертификационната програма, могат да бъдат приложени към онлайн магистърската програма на университета по компютърни науки. Ще проучите задълбочена учебна програма, преподавана от опитни и разнообразни преподаватели и ще се свържете със студенти в магистърската програма.

Бързи факти

  • #2 в Ливан 1
  • 100% онлайн дипломи
  • 46 000 възпитаници по целия свят

Защо Ливански американски университет?

Ние даваме възможност на нашите студенти да намерят своя път към успеха чрез ангажимент за академични постижения. Нашият изтъкнат факултет и разнообразното студентско население създават конкурентна и грижовна общност, която обхваща целия свят.

Глобално разнообразна общност

Ние се ангажираме да създадем разнообразна и културно богата общност, която предоставя достъпно образование за всички.

Съвременна учебна програма

Чрез модерни методи на обучение и опит в обучението, информиран за индустрията, вие ще завършите със знанията и уменията, от които се нуждаете, за да напреднете в кариерата си.

Уважаеми преподаватели

Нашият факултет се отличава с преподаване, изследвания и общественополезен труд, внасяйки ценен експертен опит в индустрията и подходящ опит в онлайн класната стая и предоставяйки индивидуална поддръжка.

Подготовка на кариерата

Насърчаваме ви да намерите своята страст и да прегърнете предприемаческия дух на LAU. Завършилите LAU са много пригодни за работа, като 82% от завършилите намират работа в рамките на една година след завършване на степента.

Научете повече за нас

Гъвкаво онлайн обучение

Присъединете се към нашата подкрепяща академична общност, свържете се с вашите преподаватели и общувайте със студенти от цял свят. Нашите онлайн програми осигуряват същото академично качество като предложенията в кампуса с гъвкавостта, от която се нуждаете за успех.

Бъдете в основата на всичко

Източници

1 World University Rankings 2023. Times Higher Education. href="https://www.timeshighereducation.com/world-university-rankings/2023/world-ranking

Местоположения

Местоположения
  • Lebanon, Ливан

  • New York, Съединени Американски Щати

Въпроси