Liberty University

Liberty University

Liberty University

Представление

Кои сме ние

През 1971 г. преподобният Джери Фалуел мечтае за световните промени. Той предвиждаше поколение професионалисти във всяка област, които обичаха Бога, служеха на другите и бяха най-добрите в каквото и да са призвани да бъдат. Той видя университет на планина, където това обучение може да се случи - и започна да го изгражда. По-малко от 50 години по-късно Liberty University е акредитирана евангелска институция за либерални изкуства със 17 колежи и училища, над 100 000 студенти и 600 учебни програми от сертификата до докторското ниво. Над 400 от тези програми са достъпни за студенти по целия свят чрез нашите онлайн програми.

Освен това Liberty University обучава пилоти, съветници, изпълнителни директори, медицински сестри, учители, художници, служители на реда, пастори - професионалисти в почти всяка област, които обичат Бога, служат на другите в своите общности и са най-добрите в това, за което са призовани да бъдат , Liberty University тренира шампиони за Христос.

Въздействие върху света

Подчертавайки само правилния баланс между академичната теория, научните изследвания и практическото обучение, уникалният подход на Liberty към образованието означава, че можете да бъдете готови не само да успеете в избраната от вас професия, но и да се адаптирате и да процъфтявате на постоянно променящия се пазар.

В Liberty University ще бъдете подготвени да вършите работата си етично и с високи постижения. Спечелете критично мислене, изследвания, анализ на данни и комуникационни умения, от които се нуждаете, за да станете основен принос във вашата област и вида на лидера, който вдъхновява другите.

Трудът, смелостта и почтеността определят нашата вяра, така че ние не просто оборудваме учениците със степен - ние обучаваме шампиони за Христос, които влияят на света.

Онлайн програми - разширение на нашата мисия и нашия кампус

Това, което започна като визия за процъфтяващ университет във Вирджиния, сега се разпространи по целия свят. Програмите за онлайн образование нарастват все по-често, но от средата на 80-те години Liberty University проправя път в обучението по дистанционно . Нашата онлайн програма започва през 1985 г. като Liberty University училище на Liberty University за учене през целия живот, защото ние осъзнахме, че чрез дистанционно образование много студенти са имали възможност да работят, докато посещават училище за първи път.

Нашите програми за дистанционно обучение започнаха като заочни курсове. Liberty ще изпраща VHS касети, заредени със съдържание на курса, на студенти, а студентите ще изпращат обратно в задачи и тестове, контролирани от проктор. Интернет бумът в края на 90-те и началото на 2000-те направи възможно Liberty да предлага програми за християнски дипломи изключително онлайн.

Днес студентите имат достъп до съдържанието на курса си в Blackboard, онлайн платформа за обучение. Тестове и задачи, които навремето трябваше да бъдат изпратени обратно в нашия кампус във Вирджиния, сега се подават онлайн от студенти по целия свят. Съвременните дигитални ресурси на Liberty позволяват на студентите да се свързват със съученици, както и да имат достъп до най-доброто в академичните ресурси, включително над 750 000 електронни книги, списания и рецензирани статии. Студентите имат достъп и до Центъра за писане онлайн и различни онлайн студентски общности.

Винаги сте добре дошли да дойдете и да разгледате кампуса на Liberty в Линчбърг, Вашингтон. Интензивите в кампуса, домашното придвижване и започването са прекрасни събития, в които да участвате като онлайн студент и да осигурите възможности за връзка с вашето училище. Но дори и да не знаете, знайте, че най-важното, което изграждаме тук, е променен живот - в Liberty ще се възползвате от над 30 години учене, растеж, адаптиране и иновации за дистанционното и повече от десетилетие на изследване на нуждите на онлайн студента. Можете да сте уверени, че сме отделили време да научим какво е важно за вас.

Достъпност, достъпност

С толкова много онлайн колежи и университети да избирате, може да бъде трудно да се намери онлайн програма, която да е едновременно гъвкава и достъпна. Онлайн програмите на Liberty University могат да ви предложат и двете!

Нашите онлайн програми се класират в челната петица от над 2100 онлайн колежи и университети по качество, достъпност и достъпност от BestColleges.com.

Ние сме пионер на дистанционното обучение от 1985 г. и предлагаме уникален и доказан подход към онлайн образованието.

Академично качество

Онлайн програмата на Liberty University непрекъснато се стреми към нови образователни постижения и повишена степен на достъпност. Искаме да можете да следвате степен, която най-добре отговаря на вашите страсти и кариерни цели.

Liberty University предлага:

 • Над 250 налични онлайн програми за дипломи за избор.
 • Същите стандарти за качество като нашите жилищни програми.
 • Непрекъснато актуализирано съдържание на курса, създадено да отразява съвременните практики в индустрията.
 • Факултет, съставен от лидери от всяка област, които внасят опит в реалния свят в класната стая.

Достъпност

Ние разбираме, че вписването на степен в натоварения ви живот може да бъде предизвикателство. Поради тази причина, ние ви даваме възможността да персонализирате плана си за завършване на Liberty University , така че да отговаря най-добре на вашия график.

За да посрещнете вашите лични и образователни потребности:

 • Повечето от нашите онлайн градуси се предлагат в 100% онлайн формат.
 • Програмите за онлайн степен се предлагат в осемседмичен субтерминатен формат с осем начални дати на година.
 • Повечето от програмите за онлайн степен на Liberty предлагат гъвкавост за изпълнение на задачи по всяко време на деня без изискване за време за влизане в повечето програми.
 • Liberty University не изисква стандартизирани тестови оценки или пълни стенографски преписи за приемане в бакалавърски програми.

Поносимостта

Liberty University иска не само да ви осигури качествено образование, но и да предложи тарифи за обучение на достъпна цена. Ние разбираме, че намирането на начини за заплащане на вашето образование може да бъде трудно. Поради тази причина ние работихме за осигуряването на това обучение да остане на разумна цена, като все още осигуряваме високо, акредитирано и отлично образование.

Кандидатствайте днес, за да започнете своето пътуване в Топ онлайн християнски университет!

Присъединете се към мисията на Liberty University на Liberty University и вижте стойността на християнското образование за себе си. Започнете по пътя към продължаване на образованието си чрез една от програмите за онлайн колеж на Liberty University на Liberty University . Във всеки случай свободата е висша учебна институция, посветена на това да ви подготви за успех във всички аспекти на живота.

Класиране и награди

# 1 Най-добрият онлайн колеж в Америка
Ниво на златото - училище за отличие
Топ онлайн университет във Вирджиния
Топ онлайн християнски колеж в нацията

English Language Requirements

Удостоверете владеенето на английски език с Duolingo English Test! DET е удобен, бърз и достъпен онлайн тест по английски език, приет от над 4000 университета (като този) по целия свят.

Местоположения

 • Lynchburg

  University Boulevard,1971, 24515, Lynchburg

Въпроси