Keystone logo
© BIMM University
LIBF Online

LIBF Online

LIBF Online

Представление

LIBF е уважавано име в британското образование повече от 140 години. Те осигуряват бакалавърски, магистърски и магистърски курсове за студенти от Обединеното кралство и чуждестранни студенти на непълен и пълен работен ден. Като по-малка институция за висше образование с факултет от професионалисти в индустрията, LIBF е в идеалната позиция да ви помогне по време на вашето кариерно пътуване – те са помогнали на хиляди студенти по света да направят точно това.

Техните курсове предоставят уменията, от които се нуждаете за кариера в бизнеса, управлението, науката за данни и финансите със силен акцент върху практическите умения, взети от казуси от реалния живот. Освен това LIBF предлага ресурси като подкаст канали, отразяващи последните новини, кариерни съвети и интервюта с водещи фигури в света на финансите и бизнеса, както и безплатни уебинари.

Какво е дистанционно обучение?

Дистанционното обучение позволява на международни и базирани в Обединеното кралство студенти да учат за степен LIBF 100% гъвкаво и 100% онлайн. Ученето със собствено темпо позволява на студентите да комбинират обучение с работа на пълен работен ден или други ангажименти.

Защо да учите в LIBF?

LIBF има репутация на отлично преподаване, което отговаря на практическите нужди. Когато учите с тях, ще се учите от академици, които са се радвали на успешни кариери – опитни лидери в индустрията, които ще споделят своя опит с вас, за да обогатят обучението ви. И когато се присъедините към LIBF, вие се присъединявате към глобална общност от професионалисти и възпитаници, които могат да ви помогнат да ви подкрепят на всеки етап от вашата кариера.

Каква е историята на LIBF?

През 1879 г. не е имало квалификация за банковите работници и много малко възможности за напредък. Обединени от необходимостта от професионално признание за техните умения и опит, малка група банкови специалисти създават първия Институт на банкерите в Англия и Уелс, който по-късно става LIBF.

Днес LIBF предоставя на студентите по целия свят всичко необходимо, за да учат гъвкаво онлайн, навсякъде, и е единствената професионална организация в света с правомощия за присъждане на преподавателски степени. Те имат глобална общност от студенти и възпитаници, обхващаща над 120 държави.

Ползи от ученето с LIBF

Напълно гъвкаво обучение

Приспособете обучението към живота си, но учете по структуриран начин, като използвате гъвкав онлайн подход с пълна подкрепа от вашите преподаватели и преподаватели. Учете на непълен работен ден или на пълен работен ден – със собствено темпо, изцяло онлайн, навсякъде.

Над 140 години опит

Надградете своя опит с уменията на бъдещето. За да ви помогне да успеете и да напреднете в кариерата си, LIBF съчетава дългата си история на образование в областта на финансите, бизнеса и банкирането с актуалната онлайн платформа за обучение.

Иновативно персонализирано обучение

Учете се според собствените си условия. Придобийте уменията, от които се нуждаете, за да разгърнете пълния си потенциал и да постигнете амбициите си. Ще имате поддръжка, както и достъп до усъвършенствани дигитални инструменти за обучение и практическа експертиза от реалния живот.

Възнаграждаване на вашата амбиция

Онлайн обучението е достъпна, персонализирана опция, която отговаря на вашия начин на живот. Таксите за онлайн дипломите на LIBF се разпределят по дължината на избраната от вас програма, което ви улеснява да управлявате финансите си.

LIBF онлайн курсове

LIBF предлага осем онлайн образователни програми: четири бакалавърски, три магистърски и MBA. Независимо дали учите редовно или задочно, можете да се възползвате от гъвкави опции за плащане и да разделите таксите си за избраната от вас продължителност на обучението. Като международен студент може да отговаряте на условията за до 60% отстъпка от вашите такси за обучение.

Бакалавърски курсове

 • Бакалавърска степен (Hons) Бизнес мениджмънт (обща цена £10,403 или £1,734 на година на непълно работно време II)
 • Бакалавърска степен (Hons) Компютърни науки (обща цена £10,403 или £1,734 на година на непълно работно време II)
 • BSc (Hons) Data Science (обща цена £10,403 или £1,734 на година на непълно работно време II)
 • BSc (Hons) Международен мениджмънт (общи разходи £10,403 или £1,734 на година на непълно работно време II)

Магистърски и MBA курсове

 • MSc Изкуствен интелект (струва £2,681 на година на непълно работно време II)
 • MSc Data Science (цена £2681 на година на непълно работно време II)
 • Магистър по управление (цена £2,681 на година на непълно работно време II)
 • MBA (струва £2819 на година на непълен работен ден II)

* Цените включват стипендията.

** Цените започват от, за персонализирана оферта свържете се с институцията.

*** Възможни са допълнителни отстъпки при годишно или пълно плащане.

Продължителност на курсовете

Студентите могат да вземат онлайн курсовете на LIBF на пълен или непълен работен ден.

Докато периодът на обучение за бакалавърска степен е три години, има две гъвкави опции за непълно работно време с продължителност четири или шест години. По същия начин периодът на редовно обучение за техните магистърски и MBA степени е 12 месеца, но можете да ги вземете на непълен работен ден за 18 месеца или две години.

Приемане

Бакалавърски курсове:

 • 2 предмета на A-Level или еквивалент. GCSE математика и английски клас C (4) или по-висока
 • Английски език: IELTS ниво 6 или по-високо без елемент под 5.5 (или еквивалент)
 • Трудовият опит може да се разглежда като алтернатива на академичните квалификации.

Магистърски и MBA курсове:

 • По-ниска втора степен с отличие (степен C или 50-59%) и по-висока или еквивалентна – от призната институция. Отвъдморската квалификация ще трябва да бъде потвърдена чрез ECCTIS (UK ENIC)
 • Английски език: IELTS ниво 6.5 или по-високо без елемент под 6.0 (или еквивалент)
 • Трудовият опит не е изискване, но може да се разглежда като алтернатива на академичните квалификации.

Изисквания на английски език

 • IELTS: Ниво 6 или по-високо
 • TOEFL: минимум 80 точки
 • Trinity College ISE: ISE III при минимален пропуск. Моля, имайте предвид, че академичните резултати на Trinity College ISE са валидни само за две години.
 • Тест по английски Duolingo: минимум 95 точки. Направете онлайн теста по английски на Duolingo. Отнема само 45 до 60 минути и ще получите резултатите си в рамките на два дни. След това можете да изпратите сертификата си на LIBF
 • Сертификат на Кеймбридж: минимална обща оценка B.

Стипендии и финансиране

LIBF е регистриран доставчик в Службата за студенти.

Международните студенти могат да получат до 60% намаление на таксите за обучение. "

Местоположения

 • London

  Monument Street,36, EC3R 8LJ, London

  Програми

  Въпроси