© BIMM University
LIBF Online Studies

LIBF Online Studies

LIBF Online Studies

Представление

LIBF е уважавано име в британското образование повече от 140 години. Ние предлагаме бакалавърски и следдипломни курсове за британски и чуждестранни студенти на задочна и редовна база. Като по-малка институция за висше образование с експертен факултет, ние сме в идеалната позиция да ви помогнем по пътя на вашата кариера – помогнали сме на хиляди студенти по целия свят да направят точно това.

Нашите курсове предоставят уменията, от които се нуждаете за кариера в бизнеса, управлението, науката за данни и финансите със силен акцент върху практическите умения, взети от ситуации в реалния живот.

Какво е дистанционно обучение?

Дистанционното обучение позволява на международни и базирани в Обединеното кралство студенти да учат за степен LIBF гъвкаво и онлайн. Ученето със собствено темпо позволява на студентите да комбинират обучението си с работа на пълен работен ден или други ангажименти.

Защо да учите в LIBF?

Имаме репутация на отлично преподаване, което отговаря на практическите нужди. Когато учите при нас, ще се учите от академици, които са се радвали на успешни кариери – лидери в индустрията, които ще споделят своя опит с вас, за да обогатят обучението ви. И когато се присъедините към LIBF, вие се присъединявате към глобална общност от професионалисти и възпитаници. Тази мрежа може да ви помогне в подкрепа на всеки етап от вашата кариера. LIBF е регистриран доставчик на висше образование в Службата за студенти.

Каква е историята на LIBF?

През 1879 г. не е имало квалификация за банковите работници и много малко възможности за напредък. Обединени от необходимостта от професионално признание за техните умения и опит, малка група банкови специалисти създават първия Институт на банкерите в Англия и Уелс, който по-късно става LIBF.

Днес LIBF предоставя на студентите по целия свят всичко необходимо, за да учат гъвкаво онлайн, навсякъде, и е единствената професионална организация в света с правомощия за присъждане на преподавателски степени. Имаме глобална общност от студенти и възпитаници, обхващаща над 120 държави.

LIBF курсове за дистанционно обучение

Предлагаме осем курса за дистанционно обучение – четири на бакалавърско ниво, три магистърски и един MBA. Таксите се разпределят за избраната от вас продължителност на обучението и са еднакви общо независимо дали учите редовно или задочно.

Бакалавърски курсове

 • BSc (Hons) Бизнес мениджмънт (обща цена £20,850 или £6,935 на година на пълно работно време)
 • Бакалавърска степен (Hons) Компютърни науки (обща цена £20,850 или £6,935 на година на пълно работно време)
 • BSc (Hons) Data Science (обща цена £20,850 или £6,935 на година на пълен работен ден)
 • BSc (Hons) Международен мениджмънт (обща цена £20,850 или £6,935 на година на пълно работно време)

Следдипломни курсове

 • MSc Изкуствен интелект (обща цена £9,750)
 • MSc Data Science (обща цена £9,750)
 • MSc Management (обща цена £9,750)
 • MBA (обща цена £10 250)

Продължителност на курсовете

Студентите могат да вземат нашите курсове за дистанционно обучение на пълен или непълен работен ден.

Докато периодът на обучение за бакалавърска степен е три години, има две гъвкави опции за непълно работно време с продължителност четири или шест години. По същия начин периодът на редовно обучение за нашите магистърски и MBA следдипломни степени е 12 месеца, но можете да ги вземете на непълен работен ден за 18 месеца или две години.

Кариерни перспективи

Нашите курсове предоставят на нашите студенти широк набор от умения, от които се нуждаят за кариера в бизнеса и технологиите. Много от нашите студенти продължават да завършват стажантски програми или се присъединяват към една от „Големите четири“ счетоводни и консултантски фирми (PwC, KPMG, EY и Deloitte). Зрелите студенти откриват, че техните нови умения и квалификации отварят нови възможности за кариера или им позволяват да издигнат собствените си бизнес начинания на следващото ниво.

Услуги за студенти и специализанти

В LIBF вярваме в предоставянето на постоянна подкрепа на нашите студенти. Дори преди да се присъедините към нас, нашият помощен персонал ще бъде на разположение, за да ви помогне с вашето кандидатстване, записване и други административни процеси. Ако имате нужда от съвет относно управлението на обучението и подготовката за изпити, можете да говорите с вашия личен съветник по обучение по всяко време. И нашият екип за кариери и заетост ще продължи да съветва студентите до три години след завършването им.

Стипендии и финансиране

Предлагаме няколко плана за стипендии и стипендии, за да помогнем на нашите студенти да мечтаят големи и да постигнат целите си. Може да отговаряте на условията за една от нашите стипендии за бакалавър или следдипломна квалификация, без значение дали сте британски или международен студент.

Студенти в Обединеното кралство

Ще получите общо 2850£ за пълната програма, което означава 950£ всяка академична година (3 години). Сумата ще бъде коригирана пропорционално, в случай че изберете задочно обучение.

Следдипломни студенти в Обединеното кралство

Ще получите общо £1000 за пълната програма, независимо дали учите редовно или задочно.

Имаме и план за стипендии за работещи професионалисти. Ако отговаряте на всички критерии за прием, ще получите стипендия от £1,000.

Международни студенти

Ако не сте британски студент, ще получите 35% намаление на таксите за обучение.

Имате ли въпроси относно плановете за стипендии на LIBF? Моля, вижте нашата страница за стипендии за повече подробности и не се колебайте да изпратите своя проспект , за да получите повече информация относно програмата и стипендията.

Местоположения

 • London

  Monument Street,36, EC3R 8LJ, London

  Въпроси