Keystone logo
© BIMM University
LIBF Online Studies

LIBF Online Studies

LIBF Online Studies

Представление

В LIBF ние преодоляваме пропастта между образованието, основано на културното наследство, и динамичните нужди на днешния цифров свят чрез нашите иновативни смесени и онлайн курсове. С над 140-годишен опит ние сме пионери в областта на гъвкавото образование, което ви извежда напред.

Нашите курсове ви дават възможност да се ориентирате уверено в избраната от вас кариера, като разширяват знанията ви и ви предоставят инструментите и уменията за постигане на успех. Независимо дали сте опитен професионалист, който търси гъвкавост, за да интегрира обучението си в натоварения си график, дали сте завършил училище, който се вълнува да се потопи в нашите смесени курсове в нашия оживен лондонски кампус, или просто желаете да се свържете и да учите чрез нашите онлайн програми, LIBF отваря врати към безкрайни възможности.

Присъединете се към нас в LIBF, където вярваме, че възпитаваме смели, предприемчиви умове, насърчаваме новаторските идеи и помагаме на лидерите на бъдещето да направят следващата стъпка днес.

Какво е дистанционно обучение?

Дистанционното обучение дава възможност на чуждестранни студенти и студенти от Обединеното кралство да учат за степен LIBF гъвкаво и онлайн. Ученето със собствено темпо ви позволява да съчетавате обучението си с работа на пълен работен ден или други ангажименти.

Защо да учите в LIBF?

Имаме репутация на отлични преподаватели, които отговарят на практическите нужди. Когато учите при нас, ще се учите от преподаватели, които са направили успешна кариера - лидери в индустрията, които ще споделят опита си с вас, за да обогатят обучението ви. А когато се присъедините към LIBF, вие се присъединявате към глобална общност от професионалисти и възпитаници. Тази мрежа може да ви подкрепи на всеки етап от кариерата ви. LIBF е регистриран доставчик на висше образование в Службата за студенти.

Каква е историята на LIBF?

През 1879 г. LIBF е основана по идея на малка група банкови специалисти, които осъзнават значението на професионалната акредитация за хората от бранша. Тяхната инициатива полага основите на първия Институт на банкерите в Англия и Уелс, който по-късно се превръща в LIBF.

Днес LIBF предоставя на студентите от цял свят всичко, от което се нуждаят, за да учат гъвкаво онлайн, навсякъде или комбинирано от нашия кампус в Лондон, и е единствената професионална организация в света с правомощия за присъждане на дипломи за висше образование. Имаме глобална общност от студенти и възпитаници, която обхваща над 130 държави.

LIBF курсове за дистанционно обучение

Предлагаме осемнадесет онлайн курса за дистанционно обучение - осем на бакалавърско ниво, девет магистърски и един MBA. Таксите се разпределят за избраната от вас продължителност на обучението и са еднакви, независимо дали учите редовно или задочно.

Онлайн бакалавърски курсове

Общата цена на нашите онлайн бакалавърски курсове е £20 805 (или £6 935 годишно, на пълен работен ден).

 • BSc (Hons) Изкуствен интелект
 • BSc (Hons) Бизнес информационни системи
 • BSc (Hons) Бизнес мениджмънт
 • BSc (Hons) Компютърни науки
 • BSc (Hons) Cyber ​​Security
 • BSc (Hons) науката на данните
 • Бакалавърска степен (отличие) Международен мениджмънт
 • Бакалавърска степен (с отличие) Разработване на софтуер

Онлайн курсове за следдипломна квалификация

Общата цена на нашите онлайн курсове за следдипломна квалификация е 9750 паунда или 10 250 паунда за онлайн курс MBA.

 • MSc Изкуствен интелект
 • Магистърска степен по бизнес разузнаване
 • Магистърска степен по компютърни науки
 • MSc Cyber ​​Security
 • Магистърска степен по управление на данни
 • MSc Информационни науки
 • MSc Финанси и счетоводство
 • MSc Международен мениджмънт
 • Магистърска степен по мениджмънт (със специализация)
 • MBA

Продължителност на курсовете

Студентите могат да вземат нашите курсове за дистанционно обучение на пълен или непълен работен ден.

Докато периодът на обучение за бакалавърска степен е три години, има две гъвкави опции за непълно работно време с продължителност четири или шест години. По същия начин периодът на редовно обучение за нашите магистърски и MBA следдипломни степени е 12 месеца, но можете да ги вземете на непълен работен ден за 18 месеца или две години.

Курсове за смесено обучение на LIBF

Предлагаме десет курса за смесено обучение на пълен работен ден - шест в бакалавърска степен, три в магистърска и една в магистърска степен.

Смесени бакалавърски курсове

Общата цена на нашите смесени бакалавърски курсове е 24 975 GBP (или 8 325 GBP годишно, на пълно работно време).

 • BSc (Hons) Изкуствен интелект
 • BSc (Hons) Бизнес информационни системи
 • BSc (Hons) Бизнес мениджмънт
 • BSc (Hons) Компютърни науки
 • BSc (Hons) Cyber ​​Security
 • Бакалавърска степен (отличие) Международен мениджмънт

Смесени курсове за следдипломна квалификация

Общата цена на нашите онлайн курсове за следдипломна квалификация (включително смесения курс MBA) е 11 700 GBP.

 • Магистърска степен по компютърни науки
 • MSc Информационни науки
 • MSc Международен мениджмънт
 • MBA

Продължителност на курсовете

Студентите могат да посещават нашите курсове за смесено обучение на пълен работен ден.

Срокът на обучение за смесена бакалавърска степен е три години. Периодът на обучение за нашите смесени магистърски и MBA следдипломни степени е 12 месеца.

Кариерни перспективи

Нашите курсове дават на учениците широкия набор от умения, необходими за кариера в областта на бизнеса, управлението и технологиите. Много от нашите студенти продължават да се обучават по програми за стажанти или се присъединяват към една от "Големите четири" счетоводни и консултантски фирми (PwC, KPMG, EY и Deloitte). Зрелите ученици откриват, че новите им умения и квалификации откриват нови възможности за кариера или им позволяват да преминат на следващо ниво в собствените си бизнес начинания.

Услуги за студенти и специализанти

В LIBF вярваме, че предоставяме постоянна подкрепа на нашите ученици. Още преди да се присъедините към нас, нашият помощен персонал ще бъде на разположение, за да ви помогне с кандидатстването, записването и други административни процеси.

Ако се нуждаете от съвет относно управлението на обучението и подготовката за изпити, можете да се обърнете към личния си съветник по въпросите на обучението по всяко време. А нашият екип по кариера и заетост ще продължи да съветва студентите до три години след дипломирането ви.

Стипендии и финансиране

Всяко голямо постижение започва с малка стъпка. Нашите стипендии и Hardship Fund имат за цел да облекчат финансовата тежест и да повишат увереността ви, докато преследвате целите си. Тези финансови помощи са предназначени да направят образованието по-достъпно и да са от полза както за студентите, така и за следдипломните студенти в Обединеното кралство.

Фонд за бакалавърски трудности в Обединеното кралство

Нашият фонд за трудности за студенти от Обединеното кралство има за цел да направи образованието по-достъпно и по-достъпно, като намали финансовия натиск, така че да можете да се концентрирате върху обучението си. Тези средства се отпускат два пъти през учебната година. Настоящите студенти ще бъдат уведомени, когато периодът за кандидатстване е отворен, а разпределението на средствата ще бъде определено от Комисията за стипендии, стипендии и награди.

За да кандидатствате за помощ от нашия Фонд за трудности, трябва:

- Пребиваване в Обединеното кралство

- Бъдете записани в един от нашите онлайн бакалавърски курсове

- Изпитвате финансови затруднения, които засягат обучението ви.

Apply in any of our online degree courses by May 31, 2024, and use the offer code MAY500 to receive £500 off your tuition fees, plus a free iPad to aid your studies.

Местоположения

 • London

  Monument Street,36, EC3R 8LJ, London

  Програми

  Въпроси