Keystone logo
LIBF Online  бакалавърска степен (Hons) Компютърни науки
LIBF Online

бакалавърска степен (Hons) Компютърни науки

Online

36 Months

Английски език

Редовно обучение

Request application deadline

Request earliest startdate

GBP 1734 / per year *

Дистанционно обучение

* цени, започващи от и включително стипендия. За персонализирана оферта се свържете с университета

Представление

Вземете бакалавърска степен по компютърни науки от LIBF и се отличите в тази развиваща се област. Програмата на LIBF развива специализирани аналитични и практически умения, за да ви подготви за различни кариерни пътеки по целия свят. Дипломата по компютърни науки е интелигентна инвестиция във вашето бъдеще, тъй като търсенето на професионалисти продължава да расте.

Защо LIBF?

Свобода: Онлайн дипломите в LIBF ви дават свободата да учите по график, който отговаря на вашите индивидуални нужди. LIBF също така предлага опции за непълно работно време както на бакалавърско, така и на следдипломно ниво.

Гъвкавост: LIBF предлага опции за плащане, които ви дават гъвкавостта, от която се нуждаете, за да запазите контрола върху финансите си – с опция за плащане на месечни вноски или годишно, със стимули за намаляване на таксите.

Финансиране: LIBF предлага набор от стипендии и стипендии, подкрепящи както местни, така и чуждестранни студенти. В крайна сметка финансирането никога не трябва да спира някого да получи образование.

Приемане

Учебен план

Такса за обучение по програмата

Кариерни възможности

За училището

Въпроси