Keystone logo
LIBF Online  бакалавърска степен (Hons) Международен мениджмънт
LIBF Online

бакалавърска степен (Hons) Международен мениджмънт

Online

36 Months

Английски език

Редовно обучение, Задочно обучение

Request application deadline

Request earliest startdate

GBP 1734 / per year *

Дистанционно обучение

* * Цените започват от и включват стипендия. За персонализирана оферта се свържете с университета

Представление

Запалени ли сте по управлението на бизнеса и искате да продължите кариера с глобални възможности?

Програмата за бакалавърска степен по международен мениджмънт на LIBF ще ви предостави най-търсените умения и опит на съвременното работно място, включително финанси, управление на бизнеса, предприемачество и маркетинг. Като подобрите вашите управленски умения с глобална перспектива, ще бъдете добре подготвени да навигирайте в съвременния пазар на труда и преследвайте своите кариерни стремежи – навсякъде по света.

Защо LIBF?

Свобода: Онлайн дипломите в LIBF ви дават свободата да учите по график, който отговаря на вашите индивидуални нужди. LIBF също така предлага опции за непълно работно време както на бакалавърско, така и на следдипломно ниво.

Гъвкавост: LIBF предлага опции за плащане, които ви дават гъвкавостта, от която се нуждаете, за да запазите контрола върху финансите си – с опция за плащане на месечни вноски или годишно, със стимули за намаляване на таксите.

Финансиране: LIBF предлага набор от стипендии и стипендии, подкрепящи както местни, така и чуждестранни студенти. В крайна сметка финансирането никога не трябва да спира някого да получи образование.

Приемане

Учебен план

Такса за обучение по програмата

Кариерни възможности

За училището

Въпроси