Keystone logo
LIBF Online  бакалавърска степен (Hons) Наука за данни
LIBF Online

бакалавърска степен (Hons) Наука за данни

Online

36 Months

Английски език

Редовно обучение, Задочно обучение

Request application deadline

Request earliest startdate

GBP 1734 / per year *

Дистанционно обучение

* * Цените започват от и включват стипендия. За персонализирана оферта се свържете с университета

Представление

Стартирайте кариерата си във вълнуващата и бързо развиваща се област на науката за данни с онлайн програмата за бакалавърска степен по наука за данни на LIBF. Тази бакалавърска степен е проектирана от експерти по наука за данни, за да ви предостави теоретичния опит и практически умения, които в момента са много търсени в няколко индустрии.

Изучавайки този гъвкав, онлайн курс, вие ще развиете специализирани аналитични умения и умения за решаване на проблеми, които могат бързо да бъдат приложени в ситуации от реалния свят. Тъй като светът продължава да напредва към нарастваща дигитализация, тяхната бакалавърска програма по наука за данни може да отвори множество вълнуващи нови кариерни пътеки по целия свят.

Защо LIBF?

Свобода: Онлайн дипломите в LIBF ви дават свободата да учите по график, който отговаря на вашите индивидуални нужди. LIBF също така предлага опции за задочна степен както на бакалавърско, така и на следдипломно ниво.

Гъвкавост: LIBF предлага опции за плащане, които ви дават гъвкавостта, от която се нуждаете, за да запазите контрола върху финансите си – с опция за плащане на месечни вноски или годишно, със стимули за намаляване на таксите.

Финансиране: LIBF предлага набор от стипендии и стипендии, подкрепящи както местни, така и чуждестранни студенти. В крайна сметка финансирането никога не трябва да спира някого да получи образование.

Приемане

Учебен план

Такса за обучение по програмата

Кариерни възможности

За училището

Въпроси